Kirurgisk transplantation (frarådes)

Poseidon Klinikken anvender ikke nedenstående, kirurgiske metoder. Vi tilbyder derimod effektive, kosmetiske transplantationer, som er fri af bivirkninger ved hjælp af FUE metoden, der er den mest anvendte metode herhjemme.

Strip Surgery Extraction

Med strimmelbehandling skæres en hudstrimmel med hårrødder ud fra donorområdet. Hudstrimlens størrelse kan variere med mængden af hår, som skal transplanteres. Der lægges typisk et strimmelsnit fra øre til øre med en bredde på en til to cm og en dybde på otte til 10 mm.
Når strimlen er flyttet fra donorområdet, strækkes huden, og arret syes sammen. Behandlingen skærer nerverne i baghovedet over, og mange oplever nedsat eller manglende følelse flere år efter behandlingen. Mange klager efterfølgende over synlige ar og andre bivirkninger.

Micro-grafts

Med denne behandling placerer lægen grupper af fire til 12 hår i huller, som skæres i modtageområdet. Nogle klinikker anvender fortsat behandlingsmetoden, men mange kunder klager efterfølgende. Utilfredsheden går typisk på unaturlig hårgrænse, hulninger eller forhøjninger i huden, samt unaturlig vækstretning, ringe dækningsgrad, samt at håret står lodret på hovedet.
For at begrænse bivirkningerne mest muligt skal lægen anvende hårsække med få hår, som placeres tilstrækkeligt dybt i huden.

Punch Graft Extraction

Denne behandling bygger på en forældet metode, hvor lægen med et hulinstrument flytter 2-4 mm stykker hud fra donorområdet. Nogle klinikker syer hullerne sammen igen, andre gør ikke. Metoden efterlader pletvis hårløse felter i donorområdet.

Pas på hvis du overvejer at få lavet en hårtransplantation i udlandet

Hos Poseidon Klinikken har vi set mange eksempler på hårtransplantationer som ikke er blevet udført ordentligt, da man har brugt nogle af disse behandlingsmetoder ovenfor. En dårlig udført hårtransplantation giver både et dårligt resultat, medfører unødvendige gener og er et spild af penge. Vi vil derfor altid anbefale jer at være særligt varsomme, hvis I overvjer at få lavet en hårtransplantation i udlandet. Vi ved, at særligt Tyriket er blevet mere og mere populært i løbet af de sidste år, men resultaterne og kvaliteten ligger langt fra de standarder du finder herhjemme. Læs for eksempel vores historie om Christian, der oplevede at få lavet en dårlig hårtransplantation i Tyrkiet.

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig?

Udfyld kontaktfelterne nedenfor så kontakter vi dig snarest.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Adresse

  • Amerikavej 15B, 2. sal
    1756 København V

Åbningstider:

Alle hverdage fra kl. 9.00 – 17.00, aften åbent efter aftale og vi har også behandlinger og konsultationer i weekenderne.

Kontakt os

Følg os

Copyright © 2013-2018 Poseidon Klinikken