Fik nyt hår, og nyt job!

Indsat i kategorien Hårtransplantation - Webmaster Redaktør

Hydracell | Poseidon Klinikken– Det der er sket med mit hår er simpelthen fantatisk. Jeg fik mit hår tilbage i fronten. Det er blevet tættere og kvaliten af håret er lige så god, som da jeg var ung!

Det siger 45 årige Sten Thure Eriksen fra Skien, som var den første i Norge som har modtaget ”Hydracell-vaccinen” på Poseidon-Klinikken.
Resultatet er så godt at hans venner nu syntes han har fået mere end rigeligt hår, Datteren siger at hun næsten ikke kan genkende sin far, når hun ser billeder af ham fra før han fik behandlingerne!

Sten Thure fik først hårtransplantation foran på hovedet for at få sin hårgrænse tilbage som var begyndt at trække sig tilbage.
– Jeg kunne ikke holde ud at hårgrænsen var væk. Den krøb stadig længere og længere tilbage,
fortæller Sten Thure som har arbejdet i frisør brancen i 28 år. Han har derfor stor erfaring og meninger når han skal udtale sig om hår!

Et år senere ville han gerne prøve ”Hydracell-vaccinen” som den amerikanske læge Gary Hitzig står bag. Poseidon-Klinikken har eneret på denne behandling i Europa, og tilbyder gratis ”Hydracell-behandling” til alle som får en hårtransplantation på klinikken så de kan være med i det omfattende dokumentationsarbejde der nu udføres.
Metoden aktiverer ens egne stamceller og får håret til at at gro igen. I kombination med hårtransplantationen viser det sig at man får over 30 procent flere hår end det som er blevet transplanteret. ”Hydracell”-metoden kan sammenlignes med en vaccine, i følge den anerkendte amerikanske læge. En vaccine kan forhindre noget i at ske, men du kan aldrig være helt sikker og dermed få en garanti.

– Jeg syntes dette virkede meget spændede. Gary Hitzig har udført ”vaccinen” på 1000 amerikanere, og jeg var ikke i tvivl om at dette var noget for mig da jeg så de gode resultater han har opnået.

– Efter nogen måneder kom resultatet. Kvaliteten af håret var simpethen bedre. Tætheden var tilbage, og i dag er jeg ikke i tvivl om at jeg har samme tæthed som da jeg var yngre!
Jeg har fået utroligt mange positive tilbagemeldinger fra venner og familie som har set det gode resultat. Mine venner som før jokede med mig om mit hårtab, siger nu at jeg næsten har mere hår end da jeg var ung. De mener jeg har fået mere end rigeligt hår nu. Jeg tror de er misundelige! smiler Sten Thure.Han har ikke fortrudt, at han sagde ja til at teste ”Hydracell-vaccinen”. Nu er det ham som anbefaler andre mænd at gøre som ham: Det er en blid og skånsom behandling. Når forsknings projeket på Poseidon-Klinikken er færdigt så vil det formentlig være muligt at få ”Hydracell-vaccinen” uden at du får en hårtransplantation. I øjeblikket tester vi det imidlertid samtidig med en traditionel hårtransplantation. Nu hvor jeg har fået et så godt et resultat, vil jeg råde andre til at gøre det samme som mig. Men det er vigtigt at søge hjælp når du ser at hårtabet begynder. Desto tidligere man griber ind desto bedre resultat kan man forvente, fortæller Sten Thure som kan skriver under på at livet er fuld af tilfældigheder.

– Det morsomme er at jeg rejste fra Skien til Oslo for at få en konsultation på Poseidon-Klinikken – og kom ud igen med både nyt job og en tid til at få udført en hårtransplantation.

– Jeg blev så begejstret for den modtagelse jeg fik da jeg var inde til konsultationen at jeg takkede ja til både job og behandling. Min kone var lidt skeptisk til at begynde med, men hun forstod mit ønske og støttede mig da jeg fortalte at jeg ville have en hårtransplantation.
Hun er meget tilfreds med de resultater, jeg har fået fra ”Hydracell-behandlingen” og hårtransplantationen.
I dag er Sten Thure ansat på Poseidon-Klinikken hvor han tager sig af de kunder der kommer til Oslo og får en konsultation. Han er også en af de personer som tager telefonen når du ringer for at få mere information om hvordan Poseidon-Klinikken kan hjælpe mænd med hårtab.

– Mit hårtab er stoppet. Håret er begyndt at vokse igen. Jeg har fået en frisure og tæthed på håret som jeg havde i min ungdom, siger en tilfreds Sten Thure.

Få mere at vide, ring 70 220 225

Sten Thure fotografert etter hårtransplantasjonen på Poseidon-Klinikken i Oslo

Hydracell | Poseidon Klinikken

Adresse

  • Amerikavej 15B, 2. sal
    1756 København V

Åbningstider:

Alle hverdage fra kl. 9.00 – 17.00, aften åbent efter aftale og vi har også behandlinger og konsultationer i weekenderne.

Kontakt os

Følg os

Copyright © 2013-2018 Poseidon Klinikken