Først ringe behandling i Tyrkiet, så opfølgning på Poseidon-klinikken

Indsat i kategorien Før og efter - Webmaster Redaktør

– Kristian kom til Poseidon-Klinikken efter en mislykket hårtransplantation i Tyrkiet. Under et arbejdsophold i landet fik han anbefalet klinikken, men resultatet af den tyrkiske transplantation lå meget langt fra Kristians forventninger.

Kristian på 31 år fra København har egentlig ikke oplevet hårtab. Derimod er han genetisk disponeret med meget høj hårgrænse fortil. Fra 20 årsalderen har det gået Kristian særligt på, at hans forhoved mere eller mindre var skaldet.

”Jeg havde en del komplekser over min høje hårgrænse, og det gav mig en masse indre uro. Jeg gik med kasket hele min ungdom for at skjule problemet”, fortæller Kristian.

Under et længere ophold i Tyrkiet i 2013 arbejdede Kristian sammen med en del tyrkere, som have fået transplanteret hår. En af dem anbefalede ham en klinik, der efter sigende skulle være rigtig god. Kristian besluttede sig for at få en behandling på klinikken og han fik transplanteret 3000 hår.

”Jeg var bestemt ikke tilfreds med resultatet, og da jeg et stykke tid efter var tilbage i Danmark, kontaktede jeg Poseidon-Klinikken, som jeg også havde talt med, før jeg rejste til Tyrkiet. Lægen i København undersøgte mit hår meget grundigt. Han fortalte mig, at den både var gal i donorområdet, altså i min nakke, og i det område, hårene var transplanteret til, altså mit forhoved”.

Kristian forklarer, at læger, der transplanterer hår, anvender et instrument, der kan minde om en stiftblyant. Spidsen af ”blyanten” griber fat omkring hårsækken, der således fjernes fra donorområdet.

Problemet i donor området var, at den læge der havde udført hårtransplantationen i Tyrkiet havde ”overhøstet” en mindre del af donorområdet. På billedet nedenfor kan man se hvordan Kristians donorområde så ud efter behandlingen i Tyrkiet. Det fremgår tydeligt, at der er taget rigtigt mange hår i en mindre del af donorområdet. Anbefalingen er altid, at man ikke overhøster i donorområdet – og det er en decideret fejl at der er taget så mange hår i et begrænset område.

 

Billede nr 1 before_before_wide_text
DONOR EFTER BEHANDLING I TYRKIET

Jeg har heldigvis ret kraftigt hår, så hos mig ses det så tydeligt med mindre, at jeg er meget kortklippet, men det er altså noget man skal være på vagt over for. Det kan godt være, at det er billigt i Tyrkiet, men jeg oplevede altså, at kvaliteten også er derefter”.

Poseidon-Klinikkens læge bemærkede også, at Kristian havde fået transplanteret hår, der var for stride eller for grove til placering på forhovedet. Som det fremgår af billedet nedenfor der er taget efter behandlingen i Tyrkiet så er hårene heller ikke sat på en måde så det ligner en naturlig hårgrænse. Hårgrænsen syner meget takket.

”Vores hårstruktur varierer meget fra område til område, så det er meget vigtigt, at lægen udvælger hår, der egner sig til det område, de skal transplanteres til”.

Billeder nr 2 before_after_wide_text
FRONT EFTER BEHANDLING I TYRKIET

Adresse

  • Amerikavej 15B, 2. sal
    1756 København V

Åbningstider:

Alle hverdage fra kl. 9.00 – 17.00, aften åbent efter aftale og vi har også behandlinger og konsultationer i weekenderne.

Kontakt os

Følg os

Copyright © 2013-2018 Poseidon Klinikken