Fra småt til flot

Indsat i kategorien Før og efter - Webmaster Redaktør

15– Henrik på 40 år var træt af at se sig selv i spejlet – det blanke og skaldede dominerede hele synsfeltet og gav ham en dårlig start på dagen hver dag.

Siden Henrik var 25 havde han hver morgen barberet de tilbageværende hår helt ned til én millimeter, men han var træt af sit skaldede look.

Det var ikke fordi han ville ligne en helt ung mand med lange, kraftige lokker – han ville bare gerne have mere hår og så ligne en ganske normal mand i trediverne. Efter mange års irritation og efter nogle måneder med konkrete overvejelser om hårtransplantation, besluttede Henrik sig for at kontakte Poseidon-Klinikken.

Det har gjort en kæmpe forskel på mit udseende, og I det hele taget min selvtillid og selvværd!

”Det var en supergod oplevelse at møde folkene på Poseidon. Det er helt tydeligt, at de ved, hvad de taler om. Jeg talte både med klinikchefen og med lægen, der skulle tage sig af min hårtransplantation. Jeg følte mig i gode hænder, fordi de stille og roligt rådgav mig uden at smøre tykt på om, hvor fantastisk resultatet ville blive. Og i dag har jeg det bare sådan: Tænk, at det kunne lade sig gøre”, fortæller Henrik.

 

Henrik fik i alt transplanteret 5000 hår. Det lyder måske lidt voldsomt, men behandlingen blev foretaget på én og samme dag. Resultatet taler sit eget tydelige sprog, og i dag kan Henrik style sit hår som han har lyst til.

Adresse

  • Amerikavej 15B, 2. sal
    1756 København V

Åbningstider:

Alle hverdage fra kl. 9.00 – 17.00, aften åbent efter aftale og vi har også behandlinger og konsultationer i weekenderne.

Kontakt os

Følg os

Copyright © 2013-2018 Poseidon Klinikken