Hårtransplantation

En hårtransplantation er en behandlingsprocedure, der i de fleste tilfælde indebærer flytning af levedygtige hårsække fra baghovedet, eller fra siderne af hovedet, donorområdet, til skallede eller tyndhårede områder. Hos Poseidon Klinikken anvender vi kun den nyeste teknologi, så vi kan sikre alle vores kunder det bedste resultat.

Udover almindelige hårtranspantioner, hvor hår flyttes til tyndhårede områder på hovedet er det også muligt for at lave både hårlinjeoperationer,  skægtransplantationer og øjenbrynstransplantationer.

Fremgangsmåden ved begge disse typer operationer er helt magen til fremgangsmåden som vi anvender ved traditionelle hårtransplantationer.

Hvordan foregår en hårtransplantation?

Under hårtransplantationen bliver alle udvalgte hårsække nøje analyseret, så kun de bedste og stærkeste hår bruges. Herved sikres et flot og permanent resultat.

Poseidon-klinikken bruger den nyeste behandlingsmetode inden for hårtransplantation kaldet FUE, hvor man transporterer to til fem hår af gangen. Tidligere transplanterede man mindre hårtotter og såkaldte ’minipodninger’.

Ved at transplantere to til fem hår af gangen sikrer vi, at håret kommer til at vokse naturligt, hvilket giver et langt bedre og mere naturligt resultat. Derudover efterlader denne form for hårtransplantation hverken ar eller kræver syninger. Det er særligt disse elementer, der har gjort FUE til en ekstremt populær behandling af hårtab.

I videon nedenfor kan du både se og høre vores tidligere kunde Jacob, der fik foretaget en hårtransplantation for hovedsageligt at modvirke sine høje tindinger. I videoen kan du også se hvordan selve transplantationen fysisk bliver udført samt se Jacobs store forvandling.

Egner sig både til mænd og kvinder

Vores hårtransplantationer er både for mænd og kvinder, der ønsker at bevare og ikke mindst genskabe deres hår. Håret er et meget følsomt emne for langt de fleste danskere. Derfor går vi meget op i, at behandlingen foregår 100% sikkert samtidigt med, at resultatet bliver så naturligt som overhovedet muligt.

Hvor lang tid tager behandlingen?

En hårtransplantation hos Poseidon-klinikken tager kun én dag. Du vil derfor kunne tage hjem samme dag som translationen har fundet sted og begynde at nyde dit nye hår.

Gør hårtransplantation ondt?

Det korte svar er nej! Da hårtransplantationen foregår under lokalbedøvelse, vil der ikke forekomme smerte ved selve behandlingen. Det eneste du vil mærke er et lille prik, når lokalbedøvelsen lægges ind.

Efter transplantationen vil du dog kunne opleve mindre stramninger i nakken, hvor håret er taget fra. Disse stramninger vil til gengæld ikke være kraftige og du vil derfor ikke opleve nogle gener. Men som Jacob siger ovenfor, så er der ikke nogen reel smerte forbundet med behandlingen.

Mistes håret der bliver transplanteret?

Svaret her er også nej! Årsagen til dette er, at donorområderne, hvor hårene kommer fra, er resistente over for skaldethed, og derfor vil de transplanterede hårsække næsten altid producere hår hele livet på grund af den arvelige egenskab.

Der er derfor ingen grund til at frygte, at man mister det hår, som bliver transplanteret. De nye hår, der er taget fra donorområderne og transplanteret, bliver ikke påvirket af DHT-hormonerne, der er den egentlige årsag til hårtab på månen og i tindingerne for mænd.

Derudover har de fleste mennesker nok hår på siderne af hovedet samt i nakken og derfor kan håret herfra flyttes til områder med mindre hårvækst uden, at det får håret til at virke tyndt.

Hvem udfører behandlingen?

Hos Poseidonklinikken bliver selve hårtransplantationen udført af Dr. Minogiannis Polychronis. Dr. Polychronis har mange års erfaring med hårtransplantation og er en af landets førende eksperter inden for FUE-behandlinger. Dr. Polychronis er derfor særligt erfaren i at udnytte instrumenternes præcisionskapacitet, hvilket gør ham i stand til at rekonstruere alt fra hvirvler til hårgrænser.

Vores speciallæge er selvfølgelig godkendt af den danske Sundhedsstyrelse til at udføre kosmetisk behandling ved vurdering af patienten forud for selve transplantationen.

Se hvad vores mange glade kunder siger

Hos Poseidon Klinikken har vi mange års erfaring med at hjælpe danskere over hele landet med at få deres hår tilbage. Mange af dem er heldigvis også villige til at dele ud af deres erfaringer. Så hvis du stadig har spørgsmål, som vi ikke har svaret, kan du med stor sandsynlighed finde det på denne side.

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig?

Udfyld kontaktfelterne nedenfor så kontakter vi dig snarest.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Adresse

  • Amerikavej 15B, 2. sal
    1756 København V

Åbningstider:

Alle hverdage fra kl. 9.00 – 17.00, aften åbent efter aftale og vi har også behandlinger og konsultationer i weekenderne.

Kontakt os

Følg os

Copyright © 2013-2018 Poseidon Klinikken