– JEG FØLER MIG 20 ÅR YNGRE.

Indsat i kategorien Hårtap, Hårtransplantation - Webmaster Redaktør

Jan Helset– Nu føler jeg mig 20 år yngre. Sådan sagde Jan Helset (46) efter behandlingen på Poseidon Klinikken.

Jan Helset, der er sanger, folkeskolelærer og familiefar, begyndte at tabe håret, da han var 25 år. Han var frustreret over sit hårtab og overvejede i årevis, hvad han skulle gøre ved det.

– Jeg følte mig ganske enkelt som en gammel mand. Det var ikke nogen god følelse, men nu føler jeg mig som ung igen, fortæller Jan Helset.
Han fandt information om Poseidon Klinikkens smertefri behandling på nettet, og da han læste om klinikkens ikke-kirurgiske metode og de altid gode resultater, var det ikke svært at tage beslutningen.

– Jeg kan ikke lægge skjul på, at jeg er forfængelig. Sådan er det vel med os kunstnere. Alle omkring mig opfordrede mig til at prøve denne behandlingsform. Både min kone og mine tre børn har støttet mig i mit valg. Det siger vel sig selv, at det var vigtigt for mig at få opbakning fra min familie. I dag føler jeg mig 20 år yngre – det får jeg ofte positive kommentarer omkring. Det er en fantastisk følelse, at jeg selv kan se, at mit eget hår vokser igen, og nu ved jeg, at det kommer til at vokse resten af livet, fortæller Jan og tilføjer, at der er tale om en smertefri behandling.

Jan fortæller, at de gode resultater allerede begyndte at vise sig efter nogle få uger.

– Jeg var stolt, da jeg så mig i spejlet og kunne se, at mit eget hår voksede igen. Jeg har valgt at være åben om min behandling på Poseidon Klinikken, for der er ingen grund til, at dette skal være et tabubelagt tema. Folk må ikke være bange for at tale om hårtab. Jeg er i hvert fald utrolig glad for, at jeg gjorde noget og fik en behandling. Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke fik det gjort noget tidligere i mit liv.

 

Adresse

  • Amerikavej 15B, 2. sal
    1756 København V

Åbningstider:

Alle hverdage fra kl. 9.00 – 17.00, aften åbent efter aftale og vi har også behandlinger og konsultationer i weekenderne.

Kontakt os

Følg os

Copyright © 2013-2018 Poseidon Klinikken