Klinikksjefen har gjort det

Indsat i kategorien Uncategorized - Webmaster Redaktør

christian-600x263– Jeg var ikke fortrolig med hårtapet mitt, og jeg har aldri angret på at jeg var en av de første som fikk utført hårtransplantasjon på Poseidon-Klinikken, sier 49 år gamle Christian fra Bærum.

Historien om Christian Knudsen er også historien om klinikk-sjefen som gikk foran som et godt eksempel siden han var en av de aller første som fikk utført hårtransplantasjon på Poseidon-Klinikken.

– Jeg trivdes overhodet ikke med situasjonen. For meg var det både viktig og riktig å ta hårtransplantasjon. Jeg synes ikke det var noe stas å konstatere at vikene begynte  å snike seg oppover.

– Jeg begynte å miste håret da jeg var 35 år gammel, men den gangen fant jeg ingen alternativer som fristet meg til å gjøre noe med hårtapet. Jeg undersøkte mye hva som var av muligheter på markedet. Grekerne har vært veldig flinke med hårtransplantasjon, og etter noen studieturer til Athen bestemte vi oss i 2009 for å starte Poseidon-Klinikken.

Den skånsomme og smertefrie behandlingen vi utfører, vet jeg er midt i blinken siden jeg selv har tatt inngrepet. Jeg har aldri lagt skjul på at jeg har tatt hårtransplantasjon, og jeg forteller derfor alltid om min egen erfaring til de som kommer på konsultasjon.

– Vi har behandlet menn i alderen 20 til 74 år, og vi har kunder fra hele landet. Alle må imidlertid inn til konsultasjon for at vi kan sjekke om vedkommende er egnet til å få utført hårtransplantasjon.

Dette handler om velvære. Det er det kundene er opptatt av. Jeg vil anbefale alle å søke hjelp så tidlig som mulig. Ta kontakt når du ser at hårtapet kommer, så kan vi komme med løsninger til hvordan dette kan gjøres.

I dag er Poseidon-Klinikken ledende i Skandinavia, og har 80 prosent av det norske markedet.

– Vi er dessuten den eneste klinikken i Norge som gir skriftlig garanti på at de hårene kundene betaler for, vokser ut.  Vi har innført den garantien fordi vi er sikre på det vi gjør, og vi får utrolige mange hyggelige tilbakemeldinger fra tilfredse kunder. Det varmer, forteller en fornøyd klinikksjef .

– Nå har jeg hår som vokser resten av livet. Det er en herlig følelse!

 

BT

FØR: Christian fotografert før hårtransplantasjonen.

 

BT

ETTER: Christian fotografert etter hårtransplantasjonen på Poseidon-Klinikken i Oslo.

 

Adresse

  • Amerikavej 15B, 2. sal
    1756 København V

Åbningstider:

Alle hverdage fra kl. 9.00 – 17.00, aften åbent efter aftale og vi har også behandlinger og konsultationer i weekenderne.

Kontakt os

Følg os

Copyright © 2013-2018 Poseidon Klinikken