Kronrages eller hårtransplantation

Indsat i kategorien Før og efter - Webmaster Henrik Jardow-Pedersen Bjørkå

14– Denne kunde fra Nordjylland stod overfor et valg. Skulle han kronrage sig eller vælge en hårtransplantation. Valget blev en hårtransplantation da han ikke mente, at det ville se pænt ud hvis han lod sig kronrage.

På konsultationen hos Poseidon Klinikken fik han oplyst, at vi kunne dække hans krone område med hår men, at man normalt ikke med en enkelt behandling opnår den tæthed som man engang havde i kronen. Ofte er behandlingen af kronen vanskelig fordi håret i netop dette område gror i alle retninger. Det kan derfor være vanskeligt at opnå den samme tæthed som i områder hvor håret gror i samme retning. Man kan så spørge sig selv hvorfor lægen der udfører behandlingen ikke bare sætter hårsækkene der transplanteres endnu tættere på hinanden. Årsagen er, at hvis man sætter de nye hårsække for tæt på hinanden så risikerer man, at de blive slået ihjel og at der ikke gror nyt hår.

Kunden var/er meget tilfreds med resultatet og har i oktober 2016 været på Poseidon Klinikken og fået sat yderligere 2500 hår i kronen for at opnå en endnu større tæthed. Resultatet af behandlingen fra oktober måned vil være fuldt udvokset om ca. 12 måneder hvorefter vi vil poste nye billeder.

14

Adresse

  • Amerikavej 15B, 2. sal
    1756 København V

Åbningstider:

Alle hverdage fra kl. 9.00 – 17.00, aften åbent efter aftale og vi har også behandlinger og konsultationer i weekenderne.

Kontakt os

Følg os

Copyright © 2013-2018 Poseidon Klinikken