MÅNEN ER HELT VÆK

Indsat i kategorien Hårtap, Hårtransplantation - Webmaster Redaktør

Anders fra Oslo– Jeg følte mig ældre end jeg var. Efter hårtransplantationen på Poseidon Klinikken er den følelse helt væk, siger Anders.

– I dag har jeg faktisk næsten glemt at jeg en gang var skaldet!
Det siger Anders Daaland (42). Programøren og familefaderen fra Oslo har aldrig fortrudt at han valgte en hårtransplantation og fik sit eget hår tilbage.

– Det var som at få et slag i ansigtet da jeg 29 år gammel fik at vide at jeg var begyndt at få måne.

– Hvad var årsagen til at du besluttede dig for en hårtransplantation på Poseidon Klinikken?

– Jeg kunne ikke forenes med det faktum at jeg var ved at blive skaldet. Det må jeg ærligt indrømme. Jeg var til konsultation på tre andre klinikker, men jeg følte ikke at de virkede proffessionelle nok til at jeg ville tage springet. En annonce på nettet for Poseidon Klinikken blev udslagsgivende for mit valg. Jeg følte med det samme, at jeg blev taget seriøst da jeg var til konsultation. Her var det kunden som var i fokus. Det var vigtigt for mig, fortæller Anders som har fået to behandlinger.

– Er det sandt at det er smertefrit?
– Ja, det kan jeg skrive under på. Du får et par sprøjtestik, men det er ikke værre end at få bedøvelse hos tandlægen. Behandlingen var som jeg fik det forklaret til konsultationen. Jeg følte mig veltilpas hele tiden, og jeg var på arbejde allerede dagen efter at jeg blev behandlet.

Lige efter indgrebet så jeg mig i spejlet hver eneste dag, men det er vel naturligt. Glæden var enorm da jeg så resultatet. Nu savner jeg heldigvis ikke mit eget hår længere. Jeg føler mig ganske enkelt som et helt menneske igen.

– Hvordan reagerede familie og venner?
– Min sambo har støttet mig hele vejen. Hun glæder sig på mine vegne og siger at resultatet er blevet fint. En af mine aller beste venner var meget skeptisk da jeg fortalte ham om min beslutning. Han troede ikke at resultatet ville blive godt. Gæt om han har måttet tage ordene i sig! smiler Anders.

Tags: , ,

Adresse

  • Amerikavej 15B, 2. sal
    1756 København V

Åbningstider:

Alle hverdage fra kl. 9.00 – 17.00, aften åbent efter aftale og vi har også behandlinger og konsultationer i weekenderne.

Kontakt os

Følg os

Copyright © 2013-2018 Poseidon Klinikken