Nu ser jeg 10 år yngre ud.

Indsat i kategorien Hårtap, Hårtransplantation - Webmaster Redaktør

Hårtransplantasjon | Poseidin-KlinikkenDet var en fantastisk følelse at jeg fik håret tilbage, nu har jeg hår der vokser resten af livet.

Dette siger Fadil som er meget tilfreds efter at han fik foretaget en hårtransplantation på Poseidon Klinikken.

– Jeg begyndte allerede at tabe håret omkring 20 års alderen, det var ingen rar fornemmelse at stå i badet og opdage at jeg var begyndt at tabe håret. Jeg følte ærligt talt at jeg tidligt begyndte at se gammel ud, efter jeg havde tabt meget af mit hår. Det er svært at forklare for andre der ikke har været i samme situation siger Fadil som i mange hår havde overvejet om der var noget man kunne gøre ved det stigende hårtab.

Jeg undersøgte flere forskellige muligheder, men jeg fandt ikke rigtig noget seriøst alternativ, før jeg læste om den ikke kirurgiske og smertefrie metode som Poseidon Klinikken tilbyder, da fandt jeg noget som var rigtigt for mig.

For mig har det hele tiden været en vigtig beslutning, ikke bare økonomisk, men også psykologisk. Derfor kontaktede jeg Poseidon-Klinikken for at få mere at vide hvordan de kunne hjælpe mig

Jeg fik gode og ærlige svar på konsultationen, og det var vigtigt for mig i mine overvejelser, da jeg blev oplyst at man ikke skulle forvente et mirakel med min hårfarve, men alligevel kom mit resultat blot efter nogen måneder.

Jeg synes også at den skriftlige garanti der ydes på behandlingen var vigtig for mig i mine overvejelser.

Min frisør har altid nævnt at jeg havde et kraftigt hår i nakke regionen, så forudsætningen for en behandling var absolut tilstede.

Under behandlingen fik jeg lagt lokalbedøvelse, og jeg havde ingen smerte under forløbet.

Nu har jeg fået håret tilbage på hele hovedet og mit tidligere hårtab er blot historie nu.

Det eneste jeg fortryder er at jeg ikke fik gjort det noget tidligere, men nu er det god fornemmelse at se sig selv i spejlet, igen at kunne sætte sit hår, og samtidigt føle sig 10 år yngre.

Adresse

  • Amerikavej 15B, 2. sal
    1756 København V

Åbningstider:

Alle hverdage fra kl. 9.00 – 17.00, aften åbent efter aftale og vi har også behandlinger og konsultationer i weekenderne.

Kontakt os

Følg os

Copyright © 2013-2018 Poseidon Klinikken