– Nu tænker jeg slet ikke på mit hår længere

case_foer_efter_m_tekst

Musikeren Noam Halby (41), der tidligere var forsanger i bandet Johnny Deluxe, begyndte så småt at tabe håret i slutningen af tyverne, men det var først for få år siden, det for alvor begyndte at genere ham.

– Jeg kunne simpelthen ikke identificere mig med at være skaldet, så det gik mig ret meget på.

Det var ikke, fordi det var meget tydeligt, at Noams hårgrænse var på retur. Han var god til at style sit hår, så man ikke rigtig kunne se, at han havde hårtab. Men det gik den gale vej, og Noam brugte en del energi på at være irriteret og frustreret over håret.

Da han så klinikchefen fra Poseidon Klinikken sammen med en af sine kunder i Go’ Aften Danmark på TV2, var han straks overbevist om, at han skulle have en behandling på klinikken.

– Jeg havde aldrig før overvejet en hårtransplantation, men efter at have set Peter (klinikchefen) og Jacob (den hårtransplanterede kunde) i tv, ringede jeg til klinikken dagen efter.
Noam fik sin behandling, og efter en halvt år var alt håret vokset ud.

– Resultatet af min behandling på Poseidon Klinikken er vildt. Da jeg ikke havde så meget hår, fyldte det enormt meget i min bevidsthed. I dag tænker jeg slet ikke på mit hår længere.

Noam’s behandling har kostet ca. 50.000 dkr,-

noam_case_img1

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig?

Udfyld kontaktfelterne nedenfor så kontakter vi dig snarest.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Adresse

  • Amerikavej 15B, 2. sal
    1756 København V

Åbningstider:

Alle hverdage fra kl. 9.00 – 17.00, aften åbent efter aftale og vi har også behandlinger og konsultationer i weekenderne.

Kontakt os

Følg os

Copyright © 2013-2018 Poseidon Klinikken