Om os

På Poseidon Klinikken møder du nogle af verdens bedste læger inden for den avancerede ikke-kirurgiske hårtransplantation.
Vi har i samarbejde med konsulenter fra hele verden sammensat et behandlingskoncept, der med anvendelse af moderne teknologi kan give dig transplantationsbehandling i verdensklasse.

Vi specialuddanner vores læger gennem flere måneder, før de kan udføre behandling på vores kunder. Det er en krævende uddannelsesproces, og det er kun omkring 60 procent af lægerne, som består forløbet og dermed får adgang til at behandle kunderne på Poseidon Klinikken. Uddannelsens skrappe krav er med til at sikre det høje behandlingsniveau, både vi og du som kunde bør forvente af specialister.
Ud over selve uddannelsen kræver vores behandlingsmetode også praktiske erfaringer. Vi har fastsat et minimum af behandlinger en læge skal udføre i løbet af de seneste seks måneder for at kunne opretholde æstetisk sans og finmotoriske egenskaber. Seniorlægerne på vores klinikker har udført mere end 10.000 behandlinger.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om Poseidon Klinikken eller vores behandling.

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig?

Udfyld kontaktfelterne nedenfor så kontakter vi dig snarest.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Adresse

  • Amerikavej 15B, 2. sal
    1756 København V

Åbningstider:

Alle hverdage fra kl. 9.00 – 17.00, aften åbent efter aftale og vi har også behandlinger og konsultationer i weekenderne.

Kontakt os

Følg os

Copyright © 2013-2018 Poseidon Klinikken