Rafaels nye liv efter hårtransplantationen

Indsat i kategorien Hårtap, Hårtransplantation - Webmaster Redaktør

Rafael– Nu føler jeg mig rask og frisk. Jeg er ganske enkelt utroligt godt tilfreds med resultatet af hårtransplantationen som jeg fik udført på Poseidon Klinikken, siger Rafael.

– Jeg kunne næsten ikke tro det var sandt. Efter bare to uger begyndte resultatet at vise sig. Det var en utrolig følelse at se sit eget hår vokse igen. Pludselig var hårtab fortid for mit vedkommende!

47 år gamle Rafael Garcia er strålende tilfreds med sit nye udseende.

– Det morsomste med det hele var reaktionen fra min frisør. Han troede næsten ikke sine egne øjne da han så at mit eget hår vokse ud igen.

Rafael begyndte at miste håret i en alder af 25 år:

– Det var ikke morsomt at konstatere. Hårtabet blev lidt efter lidt meget synligt, og jeg klippede mit hår kortere og kortere for at skjule mit tiltagende hårtab.

Efter at jeg havde været med min datter til en håndboldkamp besluttede jeg mig for, at der måtte gøres noget.

– Jeg sad på tribunen og heppede på min datters hold. På sædet bag mit sad en af de andre forældre og fotograferede kampen. Da han efter kampen skulle vise mig billederne fra kampen kunne jeg ikke fokusere på kamp scenerne. Det eneste jeg så var min blanke måne!

Via nogle bekendte kom jeg i kontakt med Poseidon Klinikken. Efter at have været til konsultation, forstod jeg at dette var redningen for mig. Min kone og mine børn bakkede mig heldigvis op. De var ganske vist lidt skeptiske til at begynde med – men nu hvor de ser hvor godt resultatet er blevet er de glade for at jeg gjorde det. Jeg har ikke fortrudt et sekund at jeg valgte en hårtransplantation som redningen på mitt hårtab.

Lige efter indgrebet tog jeg på to ugers ferie i USA. Kort efter hjemkomsten begyndte resultatet af vise sig. Det var en fornøjelse at se sig selv i spejlet. Jeg fik det ganske enkelt bedre med mig selv, fortæller Rafael som til daglig arbejder for et gas-selskab.

– Jeg syntes det er vigtigt med åbenhed omkring hårtab og behandlingsmetoderne. For mig har der ikke været nogen 40- årskrise at miste håret, men jeg indrømmer at jeg ikke synes det var morsomt. Nu får jeg dejlige tilbagemeldinger fra familie, venner og kollegaer. Alle er glade på mine vegne over at jeg valgte en hårtransplantation på Poseidon Klinikken, siger en veltilfreds Rafael.

Adresse

  • Amerikavej 15B, 2. sal
    1756 København V

Åbningstider:

Alle hverdage fra kl. 9.00 – 17.00, aften åbent efter aftale og vi har også behandlinger og konsultationer i weekenderne.

Kontakt os

Følg os

Copyright © 2013-2018 Poseidon Klinikken