– Jeg var temmelig skaldet, men resultatet er godt

Indsat i kategorien Hårtransplantation - Webmaster Redaktør

gustavGustaf troede, han havde dårlige forudsætninger for at få en vellykket hårtransplantation. I dag er han ovenud tilfreds med den behandling, han fik på Poseidon Klinikken.

– Jeg har altid haft tykt hår. Derfor forventede jeg ikke, at jeg kom til at tabe så meget hår. Jeg troede, at faren var ovre, da jeg fyldte 35 år og stadig havde en flot og fyldig manke. Men hårtabet begyndte imidlertid lige så snart, jeg havde tænkt tanken.

Sådan fortæller Gustaf Bodin (51), som i dag er chef for Poseidon Klinikken i Stockholm, om sit hårtab.

– Det er en lidt privat og følsom ting, når man begynder at miste håret. Jeg var blevet så vant til at se mig selv med masser af hår, at jeg aldrig blev fortrolig med at se mig selv som tyndhåret.

Gustaf kendte udmærket til de kirurgiske muligheder for hårtransplantation, men han kendte også til alle skrækhistorierne og de dårlige resultater generelt, så han vidste fra begyndelsen, at kirurgi ikke var løsningen for ham.

– Da jeg stødte på Poseidon Klinikkens ikke-kirurgiske metode, vidste jeg med det samme, at det var noget for mig. Og jeg har aldrig fortrudt, at jeg fik foretaget en hårtransplantation.

Gustaf havde mistet ganske meget hår, men som det fremgår af billederne er forskellen på ‘før” og ‘nu’ meget stor.

– Det interessante i mit tilfælde er, at jeg egentlig havde ret dårlige forudsætninger for, at hårtransplantationen kunne blive vellykket. Men lægen på Poseidon Klinikken har udført et fantastisk stykke arbejde, siger en tilfreds Gustaf.

Adresse

  • Amerikavej 15B, 2. sal
    1756 København V

Åbningstider:

Alle hverdage fra kl. 9.00 – 17.00, aften åbent efter aftale og vi har også behandlinger og konsultationer i weekenderne.

Kontakt os

Følg os

Copyright © 2013-2018 Poseidon Klinikken