Skuespiller Morten M. Faldaas: -Har aldri angret på at jeg tok hårtransplantasjon

Indsat i kategorien Hårtap, Hårtransplantation - Webmaster Redaktør

Morten Faldaas | Hårtransplantasjon– Jeg er veldig godt fornøyd, og jeg har aldri angret på at jeg tok hårtransplantasjon på Poseidon-Klinikken, sier skuespiller Morten M. Faldaas.

– Som skuespiller er jeg avhengig av å se bra ut på håret.  Såpass forfengelige må vi skuespillere være!

Det sier skuespiller Morten M. Faldaas som oppsøkte Poseidon-Klinikken for å få gjort noe med hårtapet sitt.

– Jeg fikk vite om klinikken via noen skuespiller-kolleger. Da jeg hørte om den ikke-kirurgiske og smertefrie behandlingen, forsto jeg at dette var helt riktig for meg.

Skuespilleren ble utsatt for en dramatisk ulykke under filmopptak for noen år siden. Han måtte sy 72 sting i hodet og ble sendt til sykehus.

– Jeg stupte i en fjellskrent og landet på hodet. Det var ganske dramatisk for meg. Legene lappet meg sammen etter beste evne, forklarer Morten som etter ulykken oppsøkte en klinikk i London for å få utført en hårtransplantasjon.

–  Etter ulykken måtte jeg få flyttet litt rundt på hud og hår på hodet. Etter datidens kriterier var nok inngrepet vellykket, men hårtransplantasjonen i London var smertefull. Det kan jeg underskrive på. Hår-tettheten etter behandlingen var imidlertid ikke bra nok, og det var årsaken til at jeg oppsøkte Poseidon-Klinikken for å få rettet opp det som var utført i England.

Nå er jeg tilfreds med resultatet. Jeg ble godt tatt i mot på klinikken i Oslo.  Jeg ble også imponert da de ansatte på Poseidon-Klinikken viste frem resultatet av sin egen behandling. Det gjorde inntrykk at to av de ansatte også hadde tatt hårtransplantasjon, forteller Morten M. Faldaas som i mange år har hatt en rekke roller i norske filmer og på Nationaltheatret i Oslo.  Nå sist har norske TV-seere sett ham som lensmannen i den store NRK-serien ”Hjem”. Mange husker sikkert også rollen hans som ”Den ensomme rytter” fra TV-serien sammen med Otto Jespersen.

Adresse

  • Amerikavej 15B, 2. sal
    1756 København V

Åbningstider:

Alle hverdage fra kl. 9.00 – 17.00, aften åbent efter aftale og vi har også behandlinger og konsultationer i weekenderne.

Kontakt os

Følg os

Copyright © 2013-2018 Poseidon Klinikken