GLAD OG STOLT AF MIN BESLUTNING.

Indsat i kategorien Hårtransplantation - Webmaster Redaktør

Petter Pilgaard tok hårtranplantasjon på Poseidon-Klinikken

– Det er ingen hemmelighed, at jeg er forfængelig, og det var ikke nogen stor beslutning for mig at få foretaget en hårtransplantation. For mig var det kun et spørgsmål om, hvilken klinik jeg skulle vælge. Da jeg hørte om Poseidon Klinikken og så de resultater, mine venner havet fået dér, var jeg ikke længere i tvivl.

– Hår er vigtigt for mig. Det er en del af mit personlighed, og det er årsagen til, at jeg valgte at få en hårtransplantation. Det siger den norske tv-vært, Petter Pilgaard, som for nylig fik en behandling på Poseidon Klinikken.

– Jeg har to meget nære venner, som begge har fået en behandling på Poseidon Klinikken, og da jeg så, hvor gode resultater de havde fået, var jeg slet ikke i tvivl.
Petter blev kendt i Norge, da han var med i Paradise Hotel, som blev sendt på TV3 i 2009. Året efter var han vært for Paradise Hotel og senere har han også været vært på Big Brother. Han var også hovedperson i sæbeoperaen ”Petter elsker Mari”, og i dag er han blandt andet morgenvært på norsk tv.

– Det er egentlig ganske lang tid siden, jeg opdagede, at jeg begyndte at tabe håret, men det er først inden for de sidste fire år, at det er begyndt at gå mig på. Den seneste tid har jeg klippet mit hår helt kort, for at det ikke skulle være så synligt, at jeg var begyndt at tabe det.
På spørgsmålet om, hvorfor han træder frem nu med historien om sit hårtab og behandlingen på Poseidon Klinikken, svarer Petter:

– Jeg syntes, det er vigtigt at være åben i alle sammenhænge. Jeg ved, at rigtigt mange har det svært med, at de taber håret, og at de har svært ved at tage skridtet og få foretaget en hårtransplantation. Eftersom jeg er kendt, håber jeg, det kan inspirere andre, som er kede af deres hårtab, til at beslutte sig for at benytte sig af behandlingen. Masser af kendte mennesker har gjort det, og jeg syntes ikke, det er mærkeligt, at man vil ændre på sit udseende, hvis der er noget, man ikke er tilfreds med. Hårtransplantationen hos Poseidon Klinikken var smertefri, og jeg var i gode hænder. Jeg føler mig meget stolt over og glad for, at jeg har fået foretaget behandlingen.

Adresse

  • Amerikavej 15B, 2. sal
    1756 København V

Åbningstider:

Alle hverdage fra kl. 9.00 – 17.00, aften åbent efter aftale og vi har også behandlinger og konsultationer i weekenderne.

Kontakt os

Følg os

Copyright © 2013-2018 Poseidon Klinikken