Hjem | At holde sig selv ved lige er ikke noget jeg gør for andres skyld

At holde sig selv ved lige er ikke noget jeg gør for andres skyld

”… At holde sig selv ved lige er ikke noget, jeg gør for andres skyld, men noget jeg gør for mig selv.”

 

Kim Grenaa, 48 år har gennem snart tre årtier som kreativ direktør i den danske modebranche om nogen arbejdet med mode og skønhed – bl.a. som medstifter af det internationale modemagasin DANSK.

Derfor var det heller ikke så fremmed for ham at få foretaget en hårtransplantation hos Poseidon-Klinikken i 2020

”Jeg besluttede mig for at få gjort noget ved mit hårtab, fordi jeg har det sådan, at jo bedre jeg ser ud, des bedre har jeg det. At holde sig selv ved lige er ikke noget, jeg gør for andres skyld, men noget jeg gør for mig selv,” siger Kim Grenaa og fortsætter: ”Når jeg har en dårlig dag, og det kan vi alle sammen have en gang imellem, så hjælper det mig, at jeg ser godt ud. På sådan en off-dag, tager jeg altid mit allerpæneste tøj på, fordi når dagen vender klokken et, så ville jeg blive ked af joggingsættet.” ”Jeg oplever, at vi fremstår bedre forberedte, når vi er soigneret og velklædte. Her spiller håret en vigtig rolle, og jeg føler mig mere præsentabel siden jeg fik min behandling hos Poseidon Klinikken, hvor jeg fik transplanteret i alt 3500 hår fra nakken og siderne – 2500 til issen og 1000 til
tindingerne.” Kim har i mange år kendt til Poseidon-Klinikken, og altid vidst, at det var der, at han ville henvende sig, når det blev tid til at få gjort noget ved hans hårtab.

”Hele mit forløb har været meget positivt, informativt og trygt, og jeg havde en meget behagelig og hyggelig dag på klinikken, hvor Poseidon-Klinikkens læge var god til at forstå mine ønsker og behov, og jeg synes, at han fik skabt et naturligt resultat, som jeg meget glad for.” Kim Grenaa fortæller afslutningsvist, at der efter behandlingen, er flere, der har bemærket det flotte resultat, og han giver klinikken sine varmeste anbefalinger.

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se også