Hjem | Behandling af hårtab | Hårtransplantation pris

Hårtransplantation pris

 

Prisen for en hårtransplantation afhænger i høj grad af, hvor mange hårsække, der skal transplanteres. Derfor er det også individuelt fra behandling til behandling, hvor meget det koster at få foretaget en hårtransplantation. For at kunne få en nøjagtig pris for en behandling, er det nødvendigt at komme til en gratis og uforpligtende forundersøgelse. Her kan lægen vurdere omfanget af transplantationen og give en endelig pris på din behandling. Vi opfordrer de fleste af vores kunder til at sende os billeder af det område de ønsker at få behandlet samt et billede af deres donorområde. Vores læge kan på baggrund af disse billeder give et overslag på hvad en behandling vil koste.

Der findes mange forskellige hårtransplantationer

Der findes i dag flere forskellige typer hårtransplantationer. Fælles for dem alle er dog, at prisen afhænger af, hvor mange hårsække, der skal transplanteres.

En behandling kan derfor koste alt fra kr. 35.000 og opefter.

Selvom det ikke kan lade sig gøre på forhånd at give en hårtransplantation pris uden en forudgående konsultation, er der dog en generel prisforskel på henholdsvis en øjenbrynstransplantation, en traditionel hårtransplantation eller en skægtransplantation.

Høje tindinger og hårlinje hårtransplantation

Hårlinjen er den grænse, hvor panden slutter og hårvæksten begynder. Det er forskelligt fra person til person hvor hårgrænsen er placeret, men nogle hårlinjer er særligt høje. Hos Poseidon klinikken kan vi flytte din hårgrænse, så du kan få det udseende, du ønsker.

Prisen for en hårlinje hårtransplantation varierer alt efter, hvor stort et område, der skal transplanteres til. Er der tale om en lille justering af hårlinjen, er det for eksempel billigere, end hvis der skal rettes markante, høje tindinger. Hårtransplantation prisen for at justere hårlinjen er i de fleste tilfælde fra kr. 35.000-50.000.

Øjenbrynstransplantation

Med en øjenbrynstransplantation får man øjenbryn, som ser flotte og naturlige ud.

Prisen for øjenbrynstransplantation er oftest lavere end prisen for at få flyttet hårgrænsen, da der skal flyttes væsentligt færre hårsække. Prisen på øjenbrynstransplantation ligger normalt omkring kr. 30.000-35.000.

Skægtransplantation

Ønsker man et stort og kraftigt skæg eller er man ked af pletvise skaldede områder, kan man få en skægtransplantation. Et større skæg kan også hjælpe med at skjule for eksempel ar eller acne i ansigtet, og kan have stor indflydelse på selvtilliden.

Prisen for en skægtransplantation kan variere meget. Normalt vil prisen ligge på omkring kr. 35.000-50.000. Dog kan vi som med alle andre transplantationer ikke garantere prisen, førend vi har set dig til en gratis konsultation og forundersøgelse.

Få hjælp til at finansiere din behandling

Vi ved godt, at det det kan være en stor investering at få lavet en hår- eller skægtransplantation. Derfor vil vi gerne hjælpe med at gøre det så nemt som muligt at få råd til en behandling her hos os. Derfor tilbyder vi i samarbejde med Resurs Bank en meget fordelagtig afdragsordning.

Med et lån fra Resurs Bank er det muligt for dig at dele din betaling op over en længere periode, med en fast månedlig ydelse. Du kan låne op til kr. 60.000 rentefrit og du bestemmer selv, om du vil afdrage med kr. 1099, kr. 1299 eller kr. 1499 pr måned. Uanset hvor meget du vælger at låne, er din månedlige udgift fast. Det giver fuld budgetsikkerhed! Du kan læse mere om dine finansieringsmuligheder på denne side.

Bestil en gratis konsultation i dag

For at du kan få en pris på lige netop din behandling, skal du til en lægekonsultation på Poseidon Klinikken. Du kan bestille en gratis og uforpligtende konsultation, hvor du vil få en grundig indføring i, hvad behandlingen og forløbet omfatter samt hvilket resultat, du kan forvente.

Under denne konsultation vil der blive foretaget en forundersøgelse af donorområderne og det område, du skal have transplanteret hår til. Efter denne undersøgelse vil du få at vide, hvor mange hår der skal transplanteres, og dermed hvad prisen for din hårtransplantation bliver. Du kan bestille tid til den indledende konsultation her.

 

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se også