FAQ

Hvem udfører behandlingen?

Mange klinikker, som udfører kirurgiske FUE hårtransplantationer, benytter assistenter til arbejdet med at indsætte hårsækkene i modtageområdet. Hos os er det altid lægen, som udfører hele behandlingen. Det giver dig den tryghed, du naturligvis skal opleve under behandlingen.

Behandlingerne på Poseidon Klinikken udføres af Dr. Minogiannis Polychronis der er godkendt af den danske Sundhedsstyrelse til at udføre kosmetisk behandling ved vurdering af patienten forud for hårtransplantation og hårtransplantation.

Hvordan bliver retning og vinkel på hårene?

Lægen anvender et præcisionsinstrument, som forsigtigt skyder et lille hudområde til side i modtageområdet. Hårsækken placeres tilstrækkeligt dybt i det øverste hudlag. Derefter justeres retning og vinkel indtil hårsækken er naturlig anbragt i forhold til de eksisterende hårsække. Når hårsækken er optimalt placeret, vil huden folde sig om hårsækken og holde den på plads i korrekt vækstretning.

Hvor lang er levetiden for det transplanterede håret?

Behandling foretaget på Poseidon Klinikken vil normalt give et livslangt resultat. Hår fra donorområdet (siderne og baghovedet) er ikke følsomt over for det mandlige kønshormon DHT (Di Hydro Testosteron), der normalt er årsagen til hårtab. Derfor har det transplanterede hår samme levetid, som det havde i det oprindelige donorområde.

Er behandlingen smertefuld?

Poseidon Klinikkens behandling udføres med lokalbedøvelse. Vores læger har udviklet en procedure for lokalbedøvelsen, som betyder, at du kun har minimalt ubehag, når bedøvelsen lægges.

Får jeg hævelser?

Vores behandlingsmetode er nænsom, og der opstår sjældent hævelser.

Hvilke dage kan jeg få behandling?

Poseidon Klinikken udfører behandlingen alle ugens dage. I hverdagene møder man typisk ind til behandling kl. 07:30. Lørdag og søndag møder man typisk ind kl. 8:00.

Møder jeg andre, når jeg skal til behandling?

Nej, du får dit eget opholdsområde til pauser på behandlingsdagen. Og Poseidon Klinikken er diskret placeret i en baggård midt i København

Kan jeg køre bil på behandlingsdagen?

Der er ingen begrænsninger efter behandlingen, og du kan køre bil umiddelbart efter. Vi fraråder dog, at man cykler hjem efter behandlingen, da blæst, støv og snavs kan sætte sig i modtageområdet de første timer efter behandlingen.

Vil jeg få brug for efterbehandling?

Nej, som udgagnspunkt kræver vores behandlinger ikke efterbehandlinger. På grund af vores erfaring og ekspertise kan vi skabe et naturligt resultat. Vi ser dog ofte, ved brug af andre behandlignsmetoder, navnligt i udlandet, at patienter får brug for at få lavet en  efterbehandling for at få det ønskede udseende.

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig?

Udfyld kontaktfelterne nedenfor så kontakter vi dig snarest.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Adresse

  • Amerikavej 15B, 2. sal
    1756 København V

Åbningstider:

Alle hverdage fra kl. 9.00 – 17.00, aften åbent efter aftale og vi har også behandlinger og konsultationer i weekenderne.

Kontakt os

Følg os

Copyright © 2013-2018 Poseidon Klinikken