Hvem udfører behandlingen?

Mange klinikker, som udfører kirurgiske FUE hårtransplantationer, benytter assistenter til arbejdet med at indsætte hårsækkene i modtageområdet. Hos os er det altid lægen, som udfører hele behandlingen. Det giver dig den tryghed, du naturligvis skal opleve under behandlingen.

Behandlingerne på Poseidon Klinikken udføres af Dr. Minogiannis Polychronis der er godkendt af den danske Sundhedsstyrelse.

Hvordan bliver retning og vinkel på hårene?

Lægen anvender et præcisionsinstrument, som forsigtigt skyder et lille hudområde til side i modtageområdet. Under hårtransplantationen placeres hårsækken tilstrækkeligt dybt i det øverste hudlag. Derefter justeres retning og vinkel indtil hårsækken er naturlig anbragt i forhold til de eksisterende hårsække. Når hårsækken er optimalt placeret, vil huden folde sig om hårsækken og holde den på plads i korrekt vækstretning.

Får jeg hævelser?

Vores behandlingsmetode er nænsom, og der opstår sjældent hævelser.

Hvilke dage kan jeg få behandling?

Poseidon Klinikken udfører behandlingen alle hverdage og fra tid til anden i week-ender.

Møder jeg andre, når jeg skal til behandling?

Nej, du får dit eget opholdsområde til pauser på behandlingsdagen

Kan jeg køre bil på behandlingsdagen?

Der er ingen begrænsninger efter behandlingen, og du kan køre bil umiddelbart efter. Vi fraråder dog, at man cykler hjem efter behandlingen, da blæst, støv og snavs kan sætte sig i modtageområdet de første timer efter behandlingen.

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se også