Hvem udfører behandlingen?

Mange klinikker, som udfører kirurgiske FUE hårtransplantationer, benytter assistenter til arbejdet med at indsætte hårsækkene i modtageområdet. Hos os er det altid lægen, som udfører hele behandlingen. Det giver dig den tryghed, du naturligvis skal opleve under behandlingen.

Behandlingerne på Poseidon Klinikken udføres af Dr. Minogiannis Polychronis der er godkendt af den danske Sundhedsstyrelse.

Hvordan bliver retning og vinkel på hårene?

Lægen anvender et præcisionsinstrument, som forsigtigt skyder et lille hudområde til side i modtageområdet. Hårsækken placeres tilstrækkeligt dybt i det øverste hudlag. Derefter justeres retning og vinkel indtil hårsækken er naturlig anbragt i forhold til de eksisterende hårsække. Når hårsækken er optimalt placeret, vil huden folde sig om hårsækken og holde den på plads i korrekt vækstretning.

Hvor lang er levetiden for det transplanterede håret?

Behandling foretaget på Poseidon Klinikken vil normalt give et livslangt resultat. Hår fra donorområdet (siderne og baghovedet) er ikke følsomt over for det mandlige kønshormon DHT (Di Hydro Testosteron), der normalt er årsagen til hårtab. Derfor har det transplanterede hår samme levetid, som det havde i det oprindelige donorområde.

Er behandlingen smertefuld?

Poseidon Klinikkens behandling udføres med lokalbedøvelse. Vores læger har udviklet en procedure for lokalbedøvelsen, som betyder, at du kun har minimalt ubehag, når bedøvelsen lægges.

Får jeg hævelser?

Vores behandlingsmetode er nænsom, og der opstår sjældent hævelser.

Hvilke dage kan jeg få behandling?

Poseidon Klinikken udfører behandlingen alle hverdage og fra tid til anden i week-ender.

Møder jeg andre, når jeg skal til behandling?

Nej, du får dit eget opholdsområde til pauser på behandlingsdagen

Kan jeg køre bil på behandlingsdagen?

Der er ingen begrænsninger efter behandlingen, og du kan køre bil umiddelbart efter. Vi fraråder dog, at man cykler hjem efter behandlingen, da blæst, støv og snavs kan sætte sig i modtageområdet de første timer efter behandlingen.

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Se også