Hjem | Hårtransplantation

Hårtransplantation

En hårtransplantation er en behandlingsprocedure, der i de fleste tilfælde indebærer flytning af levedygtige hårsække fra baghovedet, eller fra siderne af hovedet, donorområdet, til skaldede eller tyndhårede områder. Hos Poseidon Klinikken anvender vi kun den nyeste teknologi, så vi kan sikre alle vores kunder det bedste resultat.

Udover almindelige hårtransplantationer, hvor hår flyttes til tyndhårede områder på hovedet er det også muligt for at lave både hårlinjeoperationer,  skægtransplantationer og øjenbrynstransplantationer.

Hvordan foregår en hårtransplantation?

Under hårtransplantationen bliver alle hårsække nøje udvalgt og analyseret. Det er således kun de bedste og stærkeste hårsække der bruges. Herved sikres et flot og naturligt resultat.

Poseidon Klinikken bruger den nyeste behandlingsmetode inden for hårtransplantation kaldet FUE, Ved at transplantere en hårsæk ad gangen sikrer vi et langt bedre og mere naturligt resultat. Deruden slipper man for større ardannelse ved denne form for hårtransplantation. Det er særligt dette der har gjort FUE til en populær behandling af hårtab.

I videoen nedenfor kan du se og høre vores tidligere kunde Jacob, der fik foretaget en hårtransplantation for hovedsageligt at modvirke sine høje tindinger. I videoen kan du også se hvordan selve transplantationen bliver udført samt se Jacob’s store forvandling.

Jeg gjorde det for min egen skyld.

SE JACOB’S OPERATION

Familie og venner sagde at de kunne lide mig som jeg var, men jeg var ikke selv tilfreds. Hårtabet blev mere og mere synligt, og det generede mig, fortæller Jacob Sundberg

Egner sig både til mænd og kvinder

Vores hårtransplantationer er både for mænd og kvinder, der ønsker at bevare og ikke mindst genskabe deres hår. Håret er et meget følsomt emne for langt de fleste danskere. Derfor går vi meget op i, at behandlingen foregår 100% sikkert samtidigt med, at resultatet bliver så naturligt som overhovedet muligt.

Hvor lang tid tager behandlingen?

En hårtransplantation hos Poseidon Klinikken tager ca. 6-8 timer. Du vil derfor kunne tage hjem samme dag som translationen har fundet sted.

Hvor længe holder en hårtransplantation?

Hår fra donorområdet (siderne og baghovedet) er ikke følsomt over for det mandlige kønshormon DHT, der normalt er årsagen til hårtab. Derfor har det transplanterede hår samme levetid, som det havde i det oprindelige donorområde. En hårtransplantation er derfor en effektiv behandling med permanente resultater, i modsætning til de mere midlertidige midler mod hårtab.

 

Mistes håret der bliver transplanteret?

Svaret her er også nej! Årsagen til dette er, at donorområderne, hvor hårene kommer fra, er resistente over for skaldethed, og derfor vil de transplanterede hårsække næsten altid producere hår hele livet på grund af den arvelige egenskab.

Der er derfor ingen grund til at frygte, at man mister det hår, som bliver transplanteret. De nye hår, der er taget fra donorområderne og transplanteret, bliver ikke påvirket af DHT-hormonerne, der er den egentlige årsag til hårtab for mænd.

Derudover har de fleste mennesker nok hår på siderne af hovedet samt i nakken og derfor kan håret herfra flyttes til områder med mindre hårvækst uden, at det får håret til at virke tyndt i de områder hvor man tager hårene fra.

Hvem udfører behandlingen?

Hos Poseidon klinikken bliver selve hårtransplantationen udført af  Dr. Minogiannis Polychronis. Dr. Polychronis har mange års erfaring med hårtransplantation og er en af landets førende eksperter inden for FUE-behandlinger. Dr. Polychronis er derfor særligt erfaren i at udnytte instrumenternes præcisionskapacitet, hvilket gør ham i stand til at rekonstruere alt fra hvirvler til hårgrænser.

Vores speciallæge er selvfølgelig godkendt af den danske Sundhedsstyrelse.

Se hvad vores mange glade kunder siger

Hos Poseidon Klinikken har vi mange års erfaring med at hjælpe danskere over hele landet med at få deres hår tilbage. Mange af dem er heldigvis også villige til at dele ud af deres erfaringer. Så hvis du stadig har spørgsmål, som vi ikke har svaret, kan du med stor sandsynlighed finde det på denne side.

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se også