Hjem | Hårtransplantation | Skægtransplantation

Skægtransplantation

 

I løbet af de senere år er skægtransplantationer blevet utroligt populære herhjemme. Flere og flere danskere ønsker en øget skægvækst for at udfylde pletvise bare områder eller generelt tyndt skægt. Ved en skægtransplantation flyttes hår fra bagsiden eller siderne af hovedet til skægregionen, hvilket sikrer dig et permanent og naturligt resultat.

Hvordan får man mere skæg?

Ligesom det er tilfældet ved en traditionel hårtransplantation, sker skægtransplantationen ved at flytte hårsække til de steder i ansigtet, hvor kunden ønsker at få tættere skæg / skægvækst. Herved kan der genskabes hår i områder, hvor skægget enten helt mangler eller blot er tyndt.

Få tættere skæg med FUE

Hos Poseidon Klinikken anvender vi behandlingsteknikken FUE. Det særlige ved denne form hår hårtransplantation er, at vi er i stand til at transplantere én hårsæk ad gangen fremfor hele hårstriber.

Ved at tage hårsækkene enkeltvis, fremfor hele hårstriber, sikres en pæn skægvækst og et naturligt, permanent resultat.

Det hele klares på én dag

Udover at give et fantastisk resultat, så er FUE-teknikken også langt mere effektiv til at få tættere skæg end mange andre transplantations former på markedet. Selve behandlingen tager kun få timer, og så kan du begynde at nyde din rejse til ny skægvækst.

Teknikken gør det også muligt for os at fokusere på specifikke områder, alt efter hvilken type ansigtsbehåring, man ønsker. Hvis du for eksempel har tyndt skæg på kinderne, kan transplantationen målrettes bakkenbarter, og ligeledes hvis du ønsker fuldskæg, overskæg eller fipskæg. 

Hvad sker der efter skægtransplantationen?

Efter behandlingen er overstået vil de transplanterede hår begynde at falde ud efter et par uger. Du vil derfor stadig opleve at have tyndt skæg i den umiddelbare tid efter transplantationen, men efter et par måneder kan du begynde at se den nye skægvækst.

Når der er gået ca. tre måneder, vil de nyplantede, permanente hår nemlig begynde at vokse frem igen og du vil få tættere skæg. Herefter kan skægget barberes og styles, ligesom det er tilfældet med et naturligt skæg.

Det endelige resultat vil kunne ses efter ca. et år.

Hvorfor få lavet en hårtransplantation af skæg?

Der er mange forskellige årsager til, at mænd ønsker at få en skægtransplantation. Nogle gør det for at skjule ar, acne eller brandskader i ansigtet, imens det for andre handler om at få tættere skæg så man endelige kan få det udseende, man føler sig mest tilpas med.

Ligesom det er tilfældet med vores hår, så kan vores skæg og vores skægvækst spille en stor rolle for vores udseende og dermed også vores selvopfattelse. Vores skæg spiller derfor en stor rolle i forhold til at forme vores indre billede af os selv, samt være med til at fremhæve eller skjule helt bestemte ansigtstræk og ikke mindst et helt konkret udseende.

Hvis du har et særlig tyndt skæg, eller et skæg med bare pletter, kan det lede til en uvelkommen selvbevidsthed, og mange vælger at barbere skægget helt af som løsning.

Hvem udfører skægtransplantationen?

Poseidon Klinikkens speciallæge og professionelle team er ekstremt erfarne og benytter altid de nyeste behandlingsmetoder på markedet. Vores læge er trænet til at udnytte instrumenternes præcisionskapacitet og kan derfor rekonstruere alt fra både hårhvirvler til hårgrænser.

Selve skægtransplantationen bliver udført af Dr. Minogiannis Polychronis, der er godkendt af den danske Sundhedsstyrelse. Forud for alle behandlinger vil der være en individuel vurdering af kundens egnethed for at sikre det bedste resultat forud for selve transplantationen.

Vi vægter kvalitet, professionalitet og ekspertise, hvilket sikrer at du opnå et optimalt og naturligt resultat.

Hvad koster en skægtransplantation?

Prisen for en skægtransplantation afhænger i høj grad af, hvor mange hårsække, der skal transplanteres. Derfor er det også individuelt fra behandling til behandling, hvor meget det koster at få foretaget transplantation. For at kunne få en nøjagtig pris for behandlingen, er det derfor nødvendigt at komme til en gratis og uforpligtende forundersøgelse.

Prisen for en skægtransplantation ligger som regelt fra kr. 35.000-50.000, men kan altså først fastsættes, efter lægen har vurderet omfanget af din transplantation.

Professionel behandling hele vejen…

Har netop fået foretaget en skægtransplantation på Poseidon klinikken. Et super godt forløb lige fra indledende konsultation, til behandlingsdag. Selve behandlingen forløb rigtig godt, udført af et top professionelt team.

Nu ser jeg blot frem til det endelige resultat om 4-6 mdr. Hvis du går med tanker om en hår eller skægtransplantation, så tøv ikke med at kontakte Poseidon Klinikken

Stephan

5/5 stjerner.

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se også