Behandling

Personalet på Poseidon Klinikken er stolte af alle de positive tilbagemeldinger, vi får fra vores kunder. Flere af os har selv fået foretaget behandling, så når du møder os, kan du se levende eksempler på vores gode resultater. Vi ved, at der er masser af tanker hos alle med hårtab, og vi kender til alle overvejelserne for og imod. Under den indledende konsultation vil vi også forklare dig, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt i forhold til dit hårtab.

Mikro kirurgi i verdensklasse – ambulant behandling på én dag.

Poseidon Klinikkens behandlingsmetode er den nyeste og mest avancerede inden for hårtransplantation FUE metoden “follicular unit extraction”. Det betyder, at vi kan give dig en langt mere skånsom behandling, helt uden anvendelse af skalpel og sting.

Behandlingen

Behandlingen på Poseidon Klinikken består i, at lægen forsigtigt løsner hårsæk for hårsæk i donorområdet, som typisk er baghovedet. Når et passende antal hårsække er løsnet, implanteres de én for én ved hjælp af et præcisionsinstrument, som forsigtigt skyder et lille hudområde til side i modtageområdet.

Hårsækken placeres tilstrækkeligt dybt i det øverste hudlag. Derefter justeres retning og vinkel indtil hårsækken er naturlig anbragt i forhold til de eksisterende hårsække. Når hårsækken er optimalt placeret, vil huden folde sig om hårsækken og holde den på plads i korrekt vækstretning.

Vores erfarne læger er så dygtige til at udnytte instrumenternes præcisionskapacitet, at de kan rekonstruere hvirvler og hårgrænser. Det betyder naturligvis meget og giver dig et optimalt og naturligt resultat.

Behandlingerne på Poseidon Klinikken udføres af Dr. Minogiannis Polychronis der er godkendt af den danske Sundhedsstyrelse til at udføre kosmetisk behandling ved vurdering af patienten forud for hårtransplantation.

Diskrete og moderne lokaler i København

Poseidon Klinikken holder til i diskrete og moderne lokaler i København. Vi har åbent alle ugens dage, så vi kan planlægge indledende konsultation, behandling og opfølgende samtale så det hele passer til dine behov og din kalender.

Vi sætter en ære i at tage os godt af vores kunder, og vi ved, at diskretion er vigtig. Du kan gå ind og ud af Poseidon Klinikken, uden at blive set af andre. Vi kan også hjælpe dig med løsninger, som gør, at ingen opdager, at du er blevet hårtransplanteret. Alt dette taler vi om, når vi mødes til din første, uforpligtende konsultation.

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig?

Udfyld kontaktfelterne nedenfor så kontakter vi dig snarest.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Adresse

  • Amerikavej 15B, 2. sal
    1756 København V

Åbningstider:

Alle hverdage fra kl. 9.00 – 17.00, aften åbent efter aftale og vi har også behandlinger og konsultationer i weekenderne.

Kontakt os

Følg os

Copyright © 2013-2018 Poseidon Klinikken