Hjem | Hårtransplantation | Hårlinje transplantation

Hårlinje transplantation

Hårlinjen er den grænse, hvor panden slutter, og hårvæksten begynder. Hårgrænsen ligger dog meget forskelligt fra person til person. En høj hårgrænse kan have en stor betydning for dit udseende og ikke mindst din selvopfattelse. Heldigvis er det i dag nemt at flytte din hårgrænse så du kan genvinde din tidligere hårpragt.

Hvorfor har nogle en høj hårgrænse?

Der er flere grunde til, hvorfor nogle mennesker har en højere hårgrænse end andre.

Placeringen af ens hårgrænse kan i mange tilfælde være arveligt betinget; det vil sige, at det er dine gener, der bestemmer hvor din hårgrænse skal gå.

I andre tilfælde skyldes en vigende hårgrænse naturlig aldring eller andre gange at man lider af hårtab. I begge tilfælde kan vi hjælpe dig med at genvinde din tidligere hårpragt med en hårlinjetransplantation.

Få det udseende du drømmer om

Ens hår og særlig ens hårlinje, betyder utroligt meget for både mænd og kvinder, og derfor er det helt naturligt at ønske at ændre, genskabe eller at bevare sin hårlinje af kosmetiske årsager.

For mange kan eksempelvis høje tindinger være en ting, der påvirker ens trivsel i dagligdagen, da man ikke har det udseende, som man føler sig tilpas med.

Som specialister i hår kan vi med en hårlinjetransplantation sørge for at rykke din hårgrænse, så du får det udseende du ønsker dig.

Hvordan foregår en hårlinje transplantation?

Hos Poseidon Klinikken anvender vi behandlingsteknikken FUE, follicular unit extraction, til at foretage hårlinje transplantationer. Det særlige ved denne behandlingsmetode er, at vi er i stand til at transplantere én hårsæk af gangen fremfor hele hårstriber.

Ved en hårlinjeoperation fjerner vi enkelte hårsække fra særlige donorområder i nakken og på siden af hovedet. Herefter placeres hårsækkene ved den ønskede hårgrænse således at der opnås et naturligt resultat. Ved en hårlinje transplantation bliver hvert enkelt hår analyseret af en sygeplejerske under et stereomikroskop, så kun de bedste hår/hårsække bliver brugt. Dette bidrager til at sikre dig det bedst mulige resultat fremadrettet. Ved at flytte ét hår/en hårsæk ad gangen sikrer vi et pænere og mere naturligt resultat og øger samtidig sandsynligheden for at alle transplanterede hår vil vokse frem igen og bidrage til en kraftigere og mere naturlig hårvækst. Læs mere om hårtransplantationer her.

Gør det ondt?

Det korte svar er nej. Selve operationen foregår under lokalbedøvelse. Derfor vil man kun mærke, at selve bedøvelsen bliver lagt. Efter indgrebet er overstået vil du ligeledes kunne mærke, at det strammer i huden omkring donorområdet. Det vil dog ikke være noget, der medfører gener eller hindrer dig på nogen måde efter behandlingen.

Hvor tidskrævende er behandlingen?

Selve behandlingen varer kun en enkelt dag. Transplantationen tager typisk ca. 6-8 timer, hvilket betyder, at man som kunde kan tage hjem igen selvsamme dag. Derudover kan de fleste arbejde igen efter 3-4 dage og dyrke motion efter ca. 2 uger.

Hvem udfører hårlinjetransplantationen?

Poseidonklinikkens speciallæge og professionelle team er ekstremt erfarne og benytter altid de nyeste behandlingsmetoder på markedet. Vores læge er trænet til at udnytte instrumenternes præcisionskapacitet og kan derfor rekonstruere alt fra både hårhvirvler til hårgrænser.
Alle vore behandlinger bliver udført af Dr. Minogiannis Polychronis, der er godkendt af den danske Sundhedsstyrelse. Forud for alle behandlinger vil der være en individuel vurdering af kundens egnethed for at sikre det bedste resultat forud for selve transplantationen.

Vi vægter kvalitet, professionalitet og ekspertise, hvilket sikrer at du opnå et naturligt og permanent resultat.

Hvad koster en hårlinjetransplantation?

Prisen for en hårlinjetransplantation afhænger i høj grad af, hvor mange hårsække, der skal transplanteres. Derfor er det også individuelt fra behandling til behandling, hvor meget det koster at få foretaget transplantation. For at kunne få en nøjagtig pris for behandlingen, er det derfor nødvendigt at komme til en gratis og uforpligtende forundersøgelse. Prisen for en hårlinjetransplantation ligger som regelt fra kr. 35.000-50.000kr., men kan altså først fastsættes efter lægen har vurderet omfanget af din transplantation.

Den bedste beslutning.

Jeg fik foretaget en hårtransplantation i marts 2018. Jeg skrev dengang, kort efter transplantationen, en anmeldelse af den ekstremt professionelle behandling jeg havde oplevet og lovede at vende tilbage når jeg havde det endelige resultat – og det har jeg nu.

Jeg SÅ tilfreds med resultatet som er gået over alt forventning og jeg er føler at det er en af de mest værdifulde ting man overhovedet kan bruge penge på hvis man ikke er tilfreds med sit hår som det er.

Christian Thomsen

5/5 stjerner.

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se også