Hjem | Poseidon Klinikken er specialister i hår

Poseidon Klinikken er specialister i hår

Hos Poseidon Klinikken oplever vi ofte at have patienter, der er kede af deres tynde hår på hovedet, en hårgrænse, som giver højere tindinger, manglende hår, der markerer øjenbrynene og pletter uden hår i skægget eller hovedbunden. Vi er hårspecialister og har mange års erfaring med hårtransplantationer med FUE-behandlingsmetoden, der kan give dig dit hår tilbage. På denne side kan du læse om vores behandlingsmetode og vores erfaringer på området.

Hvorfor lider nogle af hårtab?

Som hårspecialister oplever vi mange eksempler på, hvordan hårtab og tyndt hår har indflydelse på både mænd og kvinders livskvalitet. Ca. 75% af mænd og omtrent 20% af kvinder oplever hårtab, hårløse pletter i hovedbunden eller tyndt hår i nogen eller høj grad. Ca. 5% af mænd og kvinder oplever at tabe håret før de når tyverne. Generelt oplever mange en reduktion af hårvæksten i takt med de bliver ældre, hvilket er helt normalt. Særligt mænds hårtab er betinget af alder og ikke mindst arvelighed. Kvinders hårtab kan have mange forskellige årsager og i mange tilfælde er en hårtransplantation ikke den rette løsning. Hvis du er kvinde, og døjer med hårtab eller tyndt kan du læse mere om de mange årsager det kan skyldes på denne side.

Men har du problemer med at dit hår bliver tyndere, har du fået pletter uden hår i hovedbunden eller en vigende hårgrænse, kan det være nødvendigt at opsøge en hårspecialist for at få din hårpragt igen.

Vi er specialister i FUE-metoden

På Poseidon Klinikken er vores hårspecialister specialiseret i at benytte FUE metoden ved transplantation af hår. Til forskel for andre hårtransplanteringsmetoder, der flytter hele rækker af hårsække, flyttes hårsækkene enkeltvis fra nakken eller siderne af hovedet med FUE-metoden. Netop i disse områder er der mange hårsække og det vil derfor ikke være synligt at nogle af hårsækkene er blevet fjernet.

Herefter transplanteres hårsækkene til området, der mangler hår, f.eks. til pandens hårgrænse eller til pletter uden hår i hovedbunden.

Dette er et mindre indgreb, der er mere skånsomt for huden, giver ikke ar og giver et mere naturligt resultat. Huden heler også langt hurtigere fordi indgrebet er så lille.

Jeg gjorde det for min egen skyld.

 

SE JACOBS OPERATION

Familie og venner sagde at de kunne lide mig som jeg var, men jeg var ikke selv tilfreds. Hårtabet blev mere og mere synligt, og det generede mig, fortæller Jacob Sundberg

Et behandlingsforløb tilrettelagt af førende specialister 

Under en hårtransplantation foretaget hos os, vil det være en autoriseret specialist, der står for behandlingen. Vi er stolte over at kunne sige, at vores læge Dr. Minogiannis Polychronis er blandt de bedste i verden. Dr. Minogiannis Polychronis har deltaget i flere forskellige forsøg og medicinske studier indenfor sit felt herunder blandt andet med selve FUE-teknikken. Han har desuden praktisk erfaring med mere end 5.000 behandlinger siden 2003 i flere forskellige lande herunder i Grækenland, USA, Italien og ikke mindst Danmark. 

I modsætning til mange af sine kollegaer indenfor sit felt kan Chronis på grund af sin særlige teknik udføre meget store behandlinger med op til flytning af 6.000 hår i en enkelt behandling. Tidligere har Poseidon Klinikken sjældent udført større behandlinger end op til 3.000 hår i en enkelt behandling. Chronis særlige teknik betyder også, at vi opnår fantastiske resultater både med øjenbryn- såvel som skægtransplantation.

Det er afgørende for os, at du kender til hele forløbet, så ingen uventede overraskelser opstår. Nedenfor har vi derfor samlet et overblik over et behandlingsforløb med en hårtransplantation, som du med fordel kan gennemlæse forud for påbegyndelsen af din behandling. 

Få en gratis indledende konsultation 

Forud for din hårtransplantation bliver du tilbudt en gratis og uforpligtende konsultation. Under konsultationen vil vi spørge ind til dine egne forventninger til behandlingen og give dig vores ærlige, faglige mening om, hvad du kan forvente dig af et forløb hos os. Du vil også få muligheden for at se tidligere kunders hårtransplantationer

I løbet af konsultationen vil hårspecialisten undersøge området, hvorfra hårsækkene skal transplanteres, for at finde frem til, hvor mange af hårsækkene, der kan flyttes fra området. Din helbredsmæssige tilstand vil også blive vurderet for at sikre at behandlingen kan udføres korrekt og at der ikke forekommer helbredsmæssige faktorer, der kan komplicere behandlingen. 

Efter din gratis konsultation, vil vi kunne give dig et tilbud på en hårtransplantation. Prisen på en hårtransplantation afhænger af, hvor mange hårsække, der skal transplanteres. En hårtransplantation kan derfor koste mellem 35.000 kr. op til eller mere end 50.000 kr. 

Jeg tænkte, “hold da op, sådan kan jeg ikke se ud”.

 

HØR HVORDAN THOMAS FIK SIT HÅR IGEN

Der blev jeg faktisk rigtig ked af det. Der kunne jeg selv se, hvor meget hår jeg faktisk havde tabt, og hvor lidt hår jeg havde i fronten, fortæller Thomas.

Hårtransplantationen udføres af vores specialist 

Din hårtransplantation bliver foretaget i vores klinik i København V af vores læge. Du kan forvente at behandlingen tager mellem seks og otte timer, og den vil blive foretaget med brug af lokalbedøvelse. Du kan derfor forvente at kunne tage hjem samme som behandlingen finder sted. 

Behandlingen vil begynde med at vi lægger lokalbedøvelsen. Når lokalbedøvelsen bliver lagt, kan du opleve en smule ubehag, men herefter vil du ikke kunne mærke hårtransplantationen. 

I tiden lige efter din hårtransplantation vil du opleve mildt ubehag, hvor transplantationen er blevet foretaget. Dette er helt normalt og skyldes kroppens helingsproces, der almindeligvis går meget hurtigt. 

Få en opfølgende konsultation efter behandlingen  

Det er meget forskelligt fra patient til patient, hvor mange behandlinger den enkelte skal have for at opnå det ønskede resultat. Derfor bør du efter din hårtransplantation komme til en opfølgende konsultation hos en af vores hårspecialister. 

I tiden efter din hårtransplantation af hårsække, vil de transplanterede hår forsvinde i løbet af de første uger. Efter to til tre måneder vil hårene vokse ud igen og det færdige resultat vil kunne ses efter omkring otte til tolv måneder. 

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se også