Hjem | Behandling af hårtab | Gratis og uforpligtende konsultation

Gratis og uforpligtende konsultation

Du kommer først til en gratis og uforpligtende konsultation, som er en indledende samtale, hvor vi taler om dit hårtab og dine ønsker. Vores personale giver dig en grundig indføring i, hvad behandlingen omfatter, hvordan den forløber, og hvilket resultat Poseidon Klinikken kan give netop dig.

Vi har erfaring for, at de fleste af vores kunder er glade for den indledende konsultation. Både dem, som efterfølgende beslutter sig for at få foretaget behandling, men også dem, som vil tænke sig om en ekstra gang.

Under konsultationen undersøger vi donorområdet grundig og bedømmer, hvor mange hårsække, der skal flyttes for, at vi opnår det ønskede resultat. Derefter udfylder vi sammen et sundhedsskema for at skabe sikkerhed for, at der ikke er noget ved din helbredstilstand, der kunne forhindre et godt resultat eller udfordre sikkerheden omkring behandlingen.

Efter den indledende konsultation har vi tilstrækkelig information til at kunne give dig et tilbud på behandlingen.

Når du har bestemt dig for at få foretaget behandlingen, finder vi en dag, som passer dig. Vi har åbent alle ugens dage, også lørdag og søndag.

Poseidon Klinikkens personale har for de flestes vedkommende selv fået foretaget behandling, så når du møder os, kan du se, hvor gode resultater, vi skaber.

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se også