Hjem | Hårtransplantation | Øjenbryntransplantation

Øjenbryntransplantation

I løbet af de senere år er øjenbryntransplantationer blevet utroligt populære herhjemme. Årsagen er hovedsageligt, at flere og flere danskere ønsker tættere og mere markante øjenbryn. Ved en hårtransplantation af dine øjenbryn flyttes hårsække enkeltvis fra donorområdet (bagsiden eller siderne af hovedet) til øjenbrynene, hvilket sikrer dig et permanent og naturligt resultat.

Hvordan foregår en øjenbrynstransplantation?

Ligesom det er tilfældet ved en traditionel hårtransplantation, så sker en øjenbryntransplantation ved at flytte enkelte hårsække til de områder over øjnene, hvor kunden ønsker en kraftigere hårvækst. Ved hjælp af disse særligt kraftige hår, kan der genskabes hår i områder, hvor øjenbrynene enten helt mangler eller er blevet udtyndede.

Vi flytter et hår af gangen

Hos Poseidon Klinikken anvender vi FUE-teknologi. Det særlige ved netop denne hårtransplantationsmetode er, at vi kan flytte én hårsæk ad gangen, hvilket sikrer et bedre og mere naturligt resultat uden ar eller gener. Udover at denne behandlingsform er stort set smertefri, så er den også både hurtig og særdeles effektiv. Hos Poseidon Klinikken klares hele transplantationen på én dag. Det betyder, at du hurtigt både kan komme hjem og tilbage på arbejde igen efter din behandling.

Hvorfor få lavet en øjenbrynstransplantation?

Der er flere årsager til, hvorfor flere og flere danskere ønsker at få lavet en hårtransplantation af deres øjenbryn. Den primære grund er dog historisk.

I 1990’erne var smalle øjenbryn en del den internationale top-mode, hvilket betød, at der blev brugt en række uhensigtsmæssige behandlingsmetoder til helt eller delvist at fjerne øjenbrynene.

Denne modetrend og disse gamle behandlingsmetoder har efterfølgende medført permanente skader, der betyder, at det ikke har været muligt for øjenbrynene at vokse ud igen. Derfor står rigtig mange i dag tilbage med et udseende, som de ikke kan identificere sig med.
Derudover er der mange danskere, der mister deres hår ved øjenbrynene af helt naturlige årsager.

Hårtab kan i dette tilfælde, ligesom når der er tale om hår på hovedet og skæg, være et resultat af ens genmasse og derfor er hårtab her ofte arveligt betinget.

Sidst men ikke mindst er er også mange, der mister håret ved øjenbrynene på grund af naturlig aldring.

Uanset hvilken årsag der ligger bag netop dit hårtab, kan vi her hos Poseidon Klinikken genoprette din naturlige hårvækst og give dig det udseende som du drømmer om. Ens øjenbryn har en stor indflydelse på ens udseende og kan være med til at fremme bestemte ansigtstræk.

Hvad sker der efter transplantationen?

Efter behandlingen er overstået vil de transplanterede efter et par uger begynde at falde ud. Når der er gået ca. tre måneder, vil de nyplantede, permanente hår begynde at vokse frem igen. Det endelige resultat vil kunne ses efter ca. et år.

Hvem udfører behandlingen?

Hos Poseidonklinikken bliver alle vores hårtransplantationer udført af Dr. Minogiannis Polychronis.
Dr. Minogiannis Polychronis har mange års erfaring inden for sit fag og er en af de førende eksperter inden for FUE-behandlinger. Dr. Minogiannis Polychronis er derfor særligt erfaren i at udnytte instrumenternes præcisionskapacitet, hvilket gør ham i stand til at rekonstruere alt fra hvirvler til hårgrænser.

Vores speciallæge er selvfølgelig godkendt af den danske Sundhedsstyrelse.

”Folk siger ofte til mig, at jeg har flotte øjenbryn, men der er ikke én eneste, der har spurgt mig, om de er transplanterede. Og jeg er så glad for resultatet, og det er slut med langt pandehår. Det har givet mig en ny følelse af frihed,” fortæller Sarah.

Sarah

5/5 stjerner.

Læs mere om Sarah’s behandling her

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Se også