Hvem kan vi ikke behandle?

Det er naturligvis vigtigt for Poseidon Klinikken at tage ansvar for dig som kunde. Selv om vores behandling ikke er kirurgisk, er der personer, vi ikke kan behandle af medicinske årsager.

Diabetes:
Vi kan desværre ikke behandle personer, der lever med diabetes.

Epilepsi:
Vi kan desværre ikke behandle personer, som er i behandling for epilepsi.

Kardiovaskulære sygdomme:
Vi behandler kun personer med kardiovaskulære diagnoser med skriftlig godkendelse fra praktiserende læge. Under den indledende konsultation på Poseidon Klinikken udleverer vi en beskrivelse af, hvordan behandlingen udføres, og om de medikamenter, vi anvender under og efter behandlingen. Denne beskrivelse skal forelægges for kundens praktiserende læge, som dernæst skriftligt skal give grønt lys til behandling på Poseidon-Klinikken. I den forbindelse skal lægen godkende, at kunden afstår fra at benytte blodfortyndende medicin tre dage før og to dage efter behandlingen på Poseidon Klinikken.

Kræft:
Personer, som har fået en kræftdiagnose, kan først få foretaget behandling et år efter seneste kemoterapi. Samtidig skal det oplyses Poseidon Klinikken, hvilken medicin, der evt. anvendes fortsat. I flere tilfælde skal behandlingen godkendes af kundens praktiserende læge.

Psoriasis:
Personer, som har udbrud af psoriasis, skal først have dette under kontrol, før behandlingen på Poseidon Klinikken kan gennemføres.

Afro-tekstureret hår:
Afro-tekstureret hår er en betegnelse for den naturlige tekstur i sort, afrikansk hår.

Poseidon Klinikken kan ikke hjælpe personer med afro-tekstureret hår, da der ikke kan høstes tilstrækkeligt med hårsække og da hårvæksten derfor vil blive utilfredsstillende. Derudover vil kunden ofte få pigmentændringer i huden (hvide pletter), som vil opleves som skæmmende, når man bliver klippet korthåret.

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig?

Udfyld kontaktfelterne nedenfor så kontakter vi dig snarest.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Adresse

  • Amerikavej 15B, 2. sal
    1756 København V

Åbningstider:

Alle hverdage fra kl. 9.00 – 17.00, aften åbent efter aftale og vi har også behandlinger og konsultationer i weekenderne.

Kontakt os

Følg os

Copyright © 2013-2018 Poseidon Klinikken