Hjem | Hårtransplantation | FUE Hårtransplantation

FUE Hårtransplantation

Fue hårtransplantation

Der findes i dag en række forskellige hårtransplantationsmetoder. Hos Poseidon Klinikken har vi valgt at specialisere os i FUE-behandlinger, da denne behandlingsmetode både er mest skånsom og giver det bedste resultat. På denne side kan du læse alt du bør vide om FUE-hårtransplantationer.

Hvordan fungerer Follicular Unit Extraction?

’FUE’ er en forkortelse af ’Follicular Unit Extraction’. Denne transplantationsmetode er karakteriseret ved at være både utrolig skånsom, da den ikke efterlade grimme ar, samt ekstremt effektiv, hvilket har gjort, at den i dag er en af de mest populære behandlingsformer inden for hårtab i verden.

Forskel på FUE og andre procedurer

Der findes i dag forskellige behandlingsmetoder inden for hårtransplantationer, foruden FUE-behandlinger. Værd at nævne er særligt:

  • Strip Surgerey extraction
  • Micro-grafts
  • Scalp micropigmentation

Strip Surgerey extraction

Strip Surgery Extraction kaldes også for en ’strimmelbehandling’. Her skæres en hudstrimmel med hårrødder ud fra donorområdet. Hudstrimlens størrelse kan variere med mængden af hår, som skal transplanteres. Der lægges typisk et strimmelsnit fra øre til øre med en bredde på en til to cm og en dybde på otte til 10 mm.

Når strimlen er flyttet fra donorområdet, strækkes huden, og arret syes sammen. Behandlingen skærer nerverne i baghovedet over, og mange oplever nedsat eller manglende følelse flere år efter behandlingen. Mange klager efterfølgende over synlige ar og andre bivirkninger.

Micro-grafts

Ved Micro-grafts behandlinger placerer kirurgen grupper af fire til 12 hår i huller, som udskæres i modtageområdet. Nogle klinikker anvender fortsat behandlingsmetoden, men mange kunder klager efterfølgende. Utilfredsheden går typisk på unaturlig hårgrænse, hulninger eller forhøjninger i huden, samt unaturlig vækstretning, ringe dækningsgrad, samt at håret står lodret på hovedet.

Scalp micropigmentation

Scalp micropigmentation er en ikke-kirurgisk behandlingsmetode til at lindre hårtab. Scalp micropigmentation kaldes også populært for ‘hair-tatoos’ da man her anvender et særligt blæk til at ‘tatovere’ små prikker i hovedbunden på en patient. Denne behandlingsmetode gør, at patienten får et nyt udseende, hvor det ser ud som om at vedkommende har meget tyndt hår. Dette er en relativ billig behandling, der ligesom med andre tatoveringer kræver løbende opfølgning, hvilket også gør at prisen for denne behandling løbende vil stige.

En FUE-behandling adskiller sig markant fra behandlingsmetoderne ovenfor.

Ved en FUE-behandling transplanteres der kun én hårsæk ad gangen fra donorområdet til eksempelvis isen, tindingerne, øjenbrynet, skægget.  Da man kun transplanterer en hårsæk ad gangen, kan man lettere sikre et pænt og naturligt resultat.  Hårsækkene fjernes ved hjælp af speciallavede værktøjer, hvilket gør behandlingen yderst skånsom.

Hårsækkene høstes fra donorområdet som er i nakken eller på siden af hovedet. Her ham man som oftest flere og kraftigere hår og disse vil heller ikke mistes i fremtiden.

Med FUE hårtransplantation kan man ikke se, at der mangler hår i donorområdet, og det transplanterede hår ser helt naturligt ud. Man undgår at skulle syes, og på grund af microkirurgien opstår der ikke synlig ardannelse.

FUE hårtransplantation kan bruges til mange formål

FUE-behandlinger kan bruges til alle former for hårtransplantationer, herunder

  • Traditionelle hårtransplantationer
  • Skægtransplantationer
  • Øjenbrynstransplantationer

Traditionelle hårtransplantationer

FUE-transplantationer bruges særligt ved traditionelle hårtransplantationer. Hvor kunden har mistet håret et eller flere steder på hovedet.

Skægtransplantationer

Ved skægtransplantationer anvendes FUE-metoden til at lukke store eller små huller i skægget, så man får et flot, tæt og ikke mindst ensartet skæg. Det kan også bruges, hvis man slet ikke kan gro et skæg og ønsker at få mulighed for dette.

Øjenbrynstransplantationer

Øjenbrynstransplantationer foretages særligt for personer der over ren længere periode har overplukket deres øjenbryn, hvilket kan medføre næsten usynlige øjenbryn.

Hvor mange behandlinger skal der til et tilfredsstillende resultat?

Med FUE-hårtransplantation opnår man altid et permanent resultat. Det skyldes, at de udvalgte hårsække ikke påvirkes af hormonet  DHT, som ellers er årsagen til hårtab hos mænd. Man kan derfor regne med, at de hår der transplanteres til et nyt område vil blive siddende resten af livet. Dog er det vigtigt, at understrege, at en hårtransplantation ikke stopper hårtab.

Typisk kan man sige, at ved den første hårtransplantation opnår man et dækkende resultat af det bare område mens de eller den efterfølgende transplantation gør at man får den naturlige tæthed.

I løbet af de første par uger efter behandlingen, vil de transplanterede hår falde ud igen hvorefter de vokser frem igen. Dette tager typisk 2-3 måneder, og man vil derfor kunne se de første resultater af FUE hårtransplantationen på dette tidspunkt. Det varige behandlingsresultat kan ses efter 8-12 måneder. Du kan se en række af vores kunder flotte resultater her.

Gør det ondt at få en FUE hårtransplantation?

Det korte svar er nej! Poseidon Klinikkens behandling udføres med lokalbedøvelse. Vores læger har udviklet en procedure for lokalbedøvelsen, som betyder, at du kun har minimalt ubehag, når bedøvelsen lægges. Det eneste du vil mærke er når lokalbedøvelsen lægges ind.

Efter transplantationen vil du dog kunne opleve mindre stramninger i nakken, hvor håret er taget fra. Disse stramninger vil til gengæld ikke være kraftige og du vil derfor ikke opleve nogle gener. Men som Jacob siger ovenfor, så er der ikke nogen reel smerte forbundet med behandlingen

Hvem udfører behandlingen?

Hos Poseidon Klinikken bliver alle hårtransplantationer udført af Dr. Minogiannis Polychronis, som har mange års erfaring med hårtransplantationer. Dr. Minogiannus Polychronis er en af verdens førende eksperter inden for FUE hårtransplantation. Han er særligt erfaren i at udnytte instrumenternes præcisionskapacitet, hvilket gør ham i stand til at rekonstruere alt fra hvirvler til hårgrænser.

Hans mange års ekspertise er en garanti for et smukt og naturligt resultat. Ved brug af mindre dygtige kirurger, ser vi ofte, at der desværre opstår et behov for efterbehandling. Vores speciallæge er selvfølgelig godkendt af den danske Sundhedsstyrelse til at udføre kosmetiske behandlinger ved vurdering af patienten forud for selve transplantationen.

Hvor meget koster en FUE hårtransplantation?

Prisen for en FUE hårtransplantation afhænger i høj grad af, hvor mange hårsække, der skal transplanteres. Derfor er det også individuelt fra behandling til behandling, hvor meget det koster at få foretaget en hårtransplantation. Du kan se mere om vore hårtransplantationspriser på denne side.

Book en gratis forkonsultation i dag

Hvis du er plaget af uønsket hårtab og ønsker at høre om dine muligheder for en FUE hårtransplantation, tilbyder Poseidon Klinikken en gratis, uforpligtende konsultation forud for alle behandlinger. Under den indledende samtale kommer vi rundt om dit hårtab og dine ønsker.

Du vil få information om den bedst mulige behandling til din situation, og vores læge optegner den hårlinje, han vil anbefale. Vi vurderer forudsætningen for, at få det bedst mulige resultat samt undersøge donorområdet grundigt, for at bedømme omfanget af transplantationen. Efter den indledende konsultation kan vi give et konkret tilbud på din hårtransplantation. Alle vores behandlinger udføres på egen klinik i Danmark og du kan være sikker på, at få en professionel behandling i højeste kvalitet hos Poseidon Klinikken. Du kan kontakte os for at bestille tid til en konsultation her.

Jeg har simpelthen SÅ mange rosende ord….

Jeg har simpelthen SÅ mange rosende ord at sige om Poseidon Klinikken. De er imødekommende, ekstrem dygtige og erfarne. Du føler dig tryg så snart du sætter dine ben på klinikken. Mit resultat er jeg utrolig glad for! Vil anbefale dette sted til alle.

MK

5/5 stjerner.

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se også