FUE-metoden

Hos Poseidon klinikken er vi specialister i hår og anvender FUE-metoden, når vi udfører hårtransplantationer. FUE er en forkortelse af Follicular Unit Extraction. Denne behandlingsform er både ekstremt effektiv og ikke mindst meget skånsom, hvilket i løbet af kort tid har gjort den til en af de mest populære behandlingsformer i verden.

Hos Poseidon Klinikken anvender vi FUE-metoden til alle vores behandlinger hvilket indkluderer:

Hvordan fungerer FUE-teknikken?

Ved FUE transporteres hvert enkelt hår fremfor hele hårstriber, som der sker ved en række øvrige behandlingsteknikker. Ved FUE-behandlinger anvendes der mikrokirurgi hvor der med speciallavede værktøjer tages små hårsækkegrupper ud som transplanteret til de skaldede eller tyndhårede områder på hovedet. Hårsækkegrupperne tages fra nakken og siderne af hovedet (donorområder), hvor der oftest er mere og kraftigt hår, så det ikke ses, at hår fra donorområderne er transplanteret til bare steder på hovedet.

Denne særlige fremgangsmåde gør, at FUE ikke giver ar dannelse som andre behandlingsteknikker, og at hårtransplantationen derfor giver et naturligt resultat, hvor det ikke er synligt, at håret er blevet transplanteret.

Denne nye teknik gør desuden, at vores kunder undgår at skulle syes med sting samtidigt med, at huden heler ekstremt hurtigt. Med FUE-teknikken kan vi derfor sikre vores kunder det maksimale udbytte af behandlingen – ikke kun nu og her, men også i fremtiden.

Hvor mange behandlinger skal der til et tilfredsstillende resultat?

Når først de udvalgte hårløg er blevet transplanteret, vil de typisk vokse som de skal. Dette sker, da de ikke er under påvirkning af DHT-hormonerne, som er årsagen til måner og skaldethed hos mænd. Resultatet er derfor permanent og sikrer en maksimal hårtæthed.

Dog er det individuelt, hvor mange hårtransplantationer, der er nødvendigt for at opnå et tilfredsstillende resultat. Der er flere forskellige faktorer, som påvirker det endelige antal behandlinger som blandt andet:

  • Hårtype
  • Farveforskel mellem hår og hovedbund
  • Hårtabets aggressivitet
Hvor lang tid går der før det varige behandlingsresultat ses?

Alle de transplanterede hårstrå kan falde af i løbet af de første par uger efter hårtransplantationen. Disse hår vokser derefter igen ud efter 2-3 måneder. Det varige behandlingsresultat kan ses efter ca. 8-12 måneder.

Forekommer der smerte ved FUE-teknikken?

Det korte svar er nej. Selve proceduren foregår under lokalbedøvelse, og idet behandlingen er yderst skånsom, vil den være næsten smertefri. Når lokalbedøvelsen injiceres, vil der kun kunne føles mindre ubehag. Efter behandlingen kan der desuden forekomme mindre stramninger i nakken. Dette vil dog ikke give nogle gener.

Hvem udfører behandlingen?

Hos Poseidonklinikken bliver selve hårtransplantationen udført af Dr. Minogiannis Polychronis. Dr. Minogiannis Polychronis har mange års erfaring med hårtransplantationer og er en af landets førende eksperter inden for FUE-behandlinger.Dr. Minogiannis Polychronis er derfor særligt erfaren i at udnytte instrumenternes præcisionskapacitet, hvilket gør ham i stand til at rekonstruere alt fra hvirvler til hårgrænser. Hans mange års ekspertise er din garanti for et smukt og naturligt resultat. Ved brug af mindre dygtige kirurger, ser vi ofte, at der opstår et behov for en efterbehandling.

Vores speciallæge er selvfølgelig godkendt af den danske Sundhedsstyrelse til at udføre kosmetisk behandling ved vurdering af patienten forud for selve transplantationen.

Hvilke andre hårtransplantationsmetoder findes der?

Årsagen til at vi bruger FUE metoden hos Poseidon Klinikken er at den både er en af de mest effektive og ikke mindst skånsomme behandlingsformer, som ikke giver nogle langvarige eller negative bivirkninger. De fleste hårklinikker i Danmark bruger i dag FUE metoden af denne årsag.

Men der findes også en lang række øvrige behandlings teknikker. Mange af disse bruges særligt i udlandet. Her er prisen nogle gange lavere end herhjemme, men kvaliteten er også derefter. Du kan læse meget mere om nogle af disse øvrige behandlingsmetoder på denne side. Du kan også vælge at læse vores komparative artIkel, der sammenligner FUE-metoden med den relativt nye metode kaldet scalp micropigmentation.

Jeg har simpelthen SÅ mange rosende ord….

Jeg har simpelthen SÅ mange rosende ord at sige om Poseidon Klinikken. De er imødekommende, ekstrem dygtige og erfarne. Du føler dig tryg så snart du sætter dine ben på klinikken. Mit resultat er jeg utrolig glad for! Vil anbefale dette sted til alle.

MK

5/5 stjerner.

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Se også