Hjem | Hårtransplantation | Kirurgisk transplantation

Kirurgisk transplantation

Poseidon Klinikken anvender ikke nedenstående metoder til at udføre hårtransplantationer. Vi tilbyder derimod effektive, kosmetiske transplantationer, som er fri af bivirkninger ved hjælp af FUE metoden, der er den mest anvendte metode herhjemme.

Strip Surgery Extraction

Med strimmelbehandling skæres en hudstrimmel med hårrødder ud fra donorområdet. Hudstrimlens størrelse kan variere med mængden af hår, som skal transplanteres. Der lægges typisk et strimmelsnit fra øre til øre med en bredde på en til to cm og en dybde på otte til 10 mm.
Når strimlen er flyttet fra donorområdet, strækkes huden, og arret syes sammen. Behandlingen skærer nerverne i baghovedet over, og mange oplever nedsat eller manglende følelse flere år efter behandlingen. Mange klager efterfølgende over synlige ar og andre bivirkninger.

Micro-grafts

Med denne behandling placerer lægen grupper af fire til 12 hår i huller, som skæres i modtageområdet. Nogle klinikker anvender fortsat behandlingsmetoden, men mange kunder klager efterfølgende. Utilfredsheden går typisk på unaturlig hårgrænse, hulninger eller forhøjninger i huden, samt unaturlig vækstretning, ringe dækningsgrad, samt at håret står lodret på hovedet.
For at begrænse bivirkningerne mest muligt skal lægen anvende hårsække med få hår, som placeres tilstrækkeligt dybt i huden.

Punch Graft Extraction

Denne behandling bygger på en forældet metode, hvor lægen med et hulinstrument flytter 2-4 mm stykker hud fra donorområdet. Nogle klinikker syer hullerne sammen igen, andre gør ikke. Metoden efterlader pletvis hårløse felter i donorområdet.

Scalp micropigmentation

Denne behandling afskiller sig væsentligt fra de øvrige på denne liste, da der er tale om en ikke-kirurgisk måde at behandle hårtab på.  Scalp micropigmentation kaldes også populært for ‘hair-tatoos’ da man her anvender en særlig blæk til at ‘tatovere’ små prikker i hovedbunden på en patient. Denne behandlingsmetode gør, at patienten får en nyt udseende, hvor det ser ud som om at vedkommende har meget tyndt hår. Dette er en relativ billig behandling, der ligesom med andre tatoveringer kræver løbende opfølgning. Behandlingen er dog blevet mere og mere populær herhjemme i løbet af de sidste par år. Der er dog ikke tale om en reel hårtransplantation. Hvis du ønsker at vide mere om denne behandling, kan du læse mere om den i vores komparative artikel på denne side.

Pas på hvis du overvejer at få lavet en hårtransplantation i udlandet

Hos Poseidon Klinikken har vi set mange eksempler på hårtransplantationer som ikke er blevet udført ordentligt, da man har brugt nogle af disse behandlingsmetoder ovenfor. En dårlig udført hårtransplantation giver både et dårligt resultat, medfører unødvendige gener og er et spild af penge. Vi vil derfor altid anbefale jer at være særligt varsomme, hvis I overvjer at få lavet en hårtransplantation i udlandet. Vi ved, at særligt Tyrkiet er blevet mere og mere populært i løbet af de sidste år, men resultaterne og kvaliteten ligger langt fra de standarder du finder herhjemme. Læs for eksempel vores historie om Christian, der oplevede at få lavet en dårlig hårtransplantation i Tyrkiet.

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se også