Hjem | Om os | Klinikkens læge

Klinikkens læge

– Dr. Minogiannis Polychronis (Chronis) har arbejdet med hårtransplantations-behandlinger siden 2003. Han har lavet mere end 6.000 behandlinger i Danmark, Grækenland, Italien, England, Tyskland og de Forende Arabiske Emirater.

Dr. Minogiannis Polychronis er uddannet i følgende specialer: 

MSc Aesthetic Medicine, Hair Transplantation Specialist Surgeon – FUE Master, 
Eye Surgeon – Aesthetic Ophthalmology

Dr. Minogiannis Polychronis (Chronis) har deltaget i flere forskellige forsøg og medicinske studier indenfor sit felt herunder blandt andet med selve FUE teknikken. I modsætning til mange af sine kollegaer indenfor sit felt kan Chronis på grund af sin særlige teknik udføre meget store behandlinger med flytning af helt op til 6.000 hår i en enkelt behandling. Chronis særlige teknik betyder også, at vi opnår fantastiske resultater både med øjenbryn- såvel som skægtransplantation.

I Danmark er reglerne, fra Sundhedsstyrelsen heldigvis, udformet således, at det er et lovkrav, at man skal have en gennemgang af sin behandling med en læge forud for behandlingen. Det anser vi på Poseidon Klinikken som værende en enorm fordel da Chronis er utrolig god til at tale med kunderne og sikre, at der forventningsafstemmes 100%. Mødet mellem læge og kunder sikrer at begge parter er helt afstemte i forhold til det resultat der kan forventes af behandlingen. Vi oplever desværre ofte, at møde kunder i vores praksis der er behandlet andre steder og der er reglen snarere end undtagelsen, at de ikke møder lægen før behandlingen. I Danmark er det ganske enkelt en overtrædelse af de gældende regler hvis man ikke har mødt lægen senest 48 timer før behandlingen.

p Alle læger der udfører hårtransplantation i Danmark skal være specifikt godkendte af Sundhedsstyrelsen og disse læger kan findes i Sundhedsstyrelsens autorisationsregister:

På Poseidon Klinikken har vi gennem årene haft tilknyttet mange forskellige læger, både i Oslo, Stockholm og København. Vi har altid haft kvalitet i højsædet men med Dr. Chronis har vi fået en specialist i hår der har flyttet de grænser vi tidligere kendte. Det er lidt ligesom med de bedste fodboldhold. Holdet består af 11 rigtigt dygtige fodboldspillere men der er kun én Cristiano Ronaldo, én Lionel Messi o.s.v.. Dr. Chronis arbejde tåler sammenligningen – han er bare lidt mere talentfuld end alle andre.

Øjenbryn

Vi laver også hårtransplantationer på kvinder.

Skæg

Se billeder af vores skægtransplantationer.

Høje tindinger

Jacob fik lavet sine høje tindinger, se vores før efter billeder.

Hårlinje.

Se eksempler på vores forskellige transplantationer.

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se også