Hjem | Om os | Klinikkens læge

Klinikkens læge

– Dr. Minogiannis Polychronis (Chronis) har arbejdet med hårtransplantationsbehandlinger siden 2003. Han har lavet mere end 5.000 behandlinger i Danmark, Grækenland, Italien, England, Tyskland og de Forende Arabiske Emirater. 

Dr. Minogiannis Polychronis (Chronis) har deltaget i flere forskellige forsøg og medicinske studier indenfor sit felt herunder blandt andet med selve FUE teknikken. I modsætning til mange af sine kollegaer indenfor sit felt kan Chronis på grund af sin særlige teknik udføre meget store behandlinger med op til flytning af 6.000 hår i en enkelt behandling. Tidligere har Poseidon Klinikken sjældent udført større behandlinger end op til 3.000 hår i en enkelt behandling. Chronis særlige teknik betyder også, at vi opnår fantastiske resultater både med øjenbryn- såvel som skægtransplantation.

På Poseidon Klinikken har vi gennem årene haft tilknyttet mange forskellige læger. Vi har altid haft kvalitet i højsædet men med Dr. Chronis har vi fået en specialist i hår der har flyttet de grænser vi tidligere kendte. Det er lidt ligesom med de bedste fodboldhold. Holdet består af 11 rigtigt dygtige fodboldspillere men der er kun én Cristiano Ronaldo, én Lionel Messi o.s.v.. Dr. Chronis arbejde tåler sammenligningen – han er bare en lidt dygtigere.

Øjenbryn

Vi laver også hårtransplantationer på kvinder.

Skæg

Se billeder af vores skægtransplantationer.

Høje tindinger

Jacob fik lavet sine høje tindinger, se vores før efter billeder.

Hårlinje.

Se eksempler på vores forskellige transplantationer.

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Se også