Før og efter cases

Hos Poseidon-Klinikken har vi mange års erfaring med at udføre hårtransplantationer med den moderne FUE-teknik. Vi har siden 2009 udført mere end 10.000 hårtransplantationer, som er mere end nogen anden klinik i Skandinavien. Vi har behandlet mange patienter med forskellige grader af hårtab og har opnået flotte hårtransplantation resultater.

Vi er dedikerede til at give vores patienter den bedste behandling. Klinikkens læge, Dr. Minogiannis Polychronis, er højt specialiseret inden for faget og har opbygget en imponerende hårtransplantation erfaring siden 2003. Han har udført mere 6000 behandlinger og har stor succes med at skabe flotte hårtransplantation resultater med naturligt og fyldigt hår.

På denne side kan du se et udpluk af vores udførte hårtransplantationer før og efter transplantationen. Vi tilbyder både skægtransplantation, øjenbryntransplantation og naturligvis hårtransplantation mod vigende hårgrænser eller begyndende måne. Se og læs om vores tidligere patienters hårtransplantation erfaringer og kontakt os, hvis du ønsker at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe med at give dig dit naturlige hår tilbage.

Det var helt vildt det kunne lade sig gøre !

– Thomas (40 år) “Jeg var så ked af den måde jeg tabte håret på, og håbede blot på, at komme til at se nogenlunde ud…
læs mere

Nu kan jeg starte dagen med at være tilfreds

– Jeg orkede ikke tanken om et liv uden hår. Jeg er så glad for at jeg valgte en hårtransplantation på Poseidon Klinikken, siger Jacob.
læs mere

Min frisør var meget imponeret over resultatet.

– Jeg var irriteret over mit udseende. Vi bliver jo ældre, men jeg var ikke klar til at blive gammel på den måde, fortæller Per på 51 år.
læs mere

Fra småt til flot

Fra småt til flot

– Henrik på 40 år var træt af at se sig selv i spejlet – det blanke og skaldede dominerede hele synsfeltet og gav ham...

læs mere
En kolosal forandring

En kolosal forandring

– Det var et fotografi, der slog hovedet på sømmet for Anders fra København. Han var til familiefest, forårssolen stod...

læs mere

Vi ønsker at give vores patienter en tryg oplevelse og arbejder altid for at sikre stor tilfredshed med hårtransplantation resultatet. Hvis du også er imponeret over ovenstående billeder af vores udførte hårtransplantationer før og efter resultater og måske selv overvejer en hårtransplantation, er du velkommen til at booke en gratis konsultation hos os. Her kan du få mere information og rådgivning tilpasset din unikke hårsituation. 

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

(+45) 70 220 225

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.