Hjem | Min frisør var meget imponeret over resultatet

Min frisør var meget imponeret over resultatet

– Jeg var irriteret over mit udseende. Vi bliver jo ældre, men jeg var ikke klar til at blive gammel på den måde, fortæller Per på 51 år.

– Per begyndte så småt at få vigende hårgrænse i 35 årsalderen. Til at begynde med tænkte han ikke så meget over det, men siden hen tog processen fart, og i en alder af 50 år, var hele den forreste del af Pers hoved mere eller mindre skaldet.

Per oplevede, at selvværdet og selvtilliden dalede i takt med de mange hår, han mistede. Selv om han bestrider et godt job som økonomichef i medicinal grossistvirksomhed og har et velfungerende familieliv med kone og to store børn, følte han sig ved siden af sig selv – og lidt gammel.
Det gik ham på, og han traf derfor en beslutning om først at tale med sine omgivelser om det voksende problem. Per spurgte sin kone, nogle venner og et par kolleger om, hvad de tænkte om hårtransplantation. Han ville lige stikke en finger i jorden, før han gjorde mere ved det. Der var opbakning hele vejen rundt, og så gik det stærkt.

Per søgte på nettet efter behandlingsmuligheder, og så dukkede Poseidon-Klinikken op. Det var lige før sommerferien 2014, at Per gik til det forberedende møde på klinikken. Så tog han på en dejlig sommerferie i USA, og den 25. juli gennemgik han den nænsomme og tydeligvis meget effektive behandling.

Per fik i løbet af en enkelt dag flyttet 2.300 hår fra bag- til forhovedet. Før og efter billederne taler deres eget tydelige sprog. Per er superglad, og han har valgt at være helt åben om behandlingen.
– Jeg besluttede mig fra start for at være 100 procent åben om min hårtransplantation. Jeg fortalte om det på jobbet og i min vennekreds, og efterfølgende har reaktionerne kun været positive, fortæller Per.

Pers frisør har også udtrykt sig anerkendende om behandlingen.

– Min frisør var meget imponeret over resultatet, fordi mit hår ser helt naturligt ud. Hun fortalte mig om et par andre kunder, som havde fået transplanteret hår i Tyrkiet med temmelig dårlige resultater. Det så kunstigt ud på dem, fortalte hun.

Per har det fint med at stå frem og fortælle om sin behandling, for som han siger kan det være med til at nedbryde de fordomme, nogen har om hårtransplantation.

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se også