Hjem | Jeg er 38 år og lider af en kronisk sygdom

Jeg er 38 år og lider af en kronisk sygdom

– Jeg er 38 år og lider af en kronisk sygdom, som tvang mig i strålebehandling af flere omgange. Det slog mine hårsække ihjel og jeg skulle se mig selv med 3 helt bare pletter i hovedbunden.

– Det var rigtig svært at acceptere. Jeg har aldrig gået meget op i mit hår, men fandt hurtigt ud af hvor meget selvtillid og selvværd der er i håret. Jeg opdagede det bare først da det var væk.

 Jeg begyndte at undersøge mulighederne for hårtransplantation og ringede til Poseidon-Klinikken i København. De er fantastiske til at rådgive og forstå min situation – og jeg var ikke i tvivl om, at det var det jeg ville. Det har jeg ikke fortrudt på noget tidspunkt.

De har én af verdens bedste læger og den oplevelse man får fra første opringning til man kører hjem igen er ubeskrivelig. Bliver det nødvendigt igen så vender jeg uden tvivl tilbage igen.

Mvh
Jan

Vi mødte Jan første gang i forsommeren 2014.

Vi var usikre på om vi kunne få hår til at gro i de områder hvor Jan var blevet strålebehandlet, da der var ganske meget ardannelse. Derfor valgte vi i første omgang at lave en mindre test, hvor vi implanterede 250 hår i et af de bare områder.

Jan og vi fulgte derefter nøje udviklingen i de 250 hår – og vi kunne hurtigt konstatere, at hårene faktisk voksede ud som vi havde håbet. Derfor valgte vi i samråd med Jan, at lave en større behandling i december 2014.

Nu, ca. 10 måneder efter, har vi fået dækket de 3 områder, som før var bare.

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se også