Hjem | Jeg var lidt nervøs, men samtidig helt tryg ved behandlingen

Jeg var lidt nervøs, men samtidig helt tryg ved behandlingen

– David (40) begyndte at tabe håret i slutningen af 20’erne. I dag er han lykkelig for at have gennemført to behandlinger på Poseidon-Klinikken.

– David var i 10 år mere eller mindre skaldet på forreste del af hovedet. ”Jeg har altid været meget glad for mit hår, men jo tyndere det blev, jo mere ked af det blev jeg faktisk. Jeg brød mig ikke om at se mig selv i spejlet eller at blive fotograferet. Nu kan de bare komme an med kameraerne”, fortæller David med et smil.

 David havde hørt mange skrækhistorier om hårtransplantation. Det holdt ham tilbage i mange år, hvor han overvejede bare at rage al håret af. Da han gav sig til at søge på nettet efter behandling, stødte han på flere muligheder. Han overvejede blandt andet at tage til Grækenland eller Tyrkiet for at blive behandlet, men droppede hurtigt de tanker igen, for ville det nu være sikkert og godt nok? Og hvad, hvis der skete noget? Hvad så med forsikring osv.?

En dag stødte David på en artikel på nettet om sangeren Joey Moe, som havde fået foretaget hårtransplantation på Poseidon-Klinikken. Det fik ham til at kontakte klinikken.

”Jeg kom til en indledende konsultation hos Rikke på Poseidon-Klinikken. Hun var meget grundig og forklarede mig om hele processen. Jeg hilste også på klinikkens læge, som var meget nærværende og fortalte mig, hvor han ville anbefale mig, at vi lagde hårgrænsen”.

Selve behandlingen
Efter konsultationen på Poseidon-Klinikken var David ikke i tvivl om, at det var dér, han skulle have foretaget hårtransplantationen. Billedet ovenfor viser resultatet efter første behandling og er taget godt et år efter denne. Ved den første behandling fik David flyttet 4500 hår. Resultatet er meget tilfredsstillende men for at få en endnu større tæthed valgte David at få foretaget en lille behandling på bare 1000 hår. Det endelige resultat af denne behandling vil først kunne ses i slutningen af 2016.

”Jeg var lidt nervøs, men samtidig helt tryg ved situationen. Jeg følte mig i nænsomme og professionelle hænder hele vejen gennem forløbet, og i dag er jeg superglad for resultatet”.
Reaktioner fra omverdenen

David har fra start været helt åben om sin behandling og ligefrem inspireret en god kollega til at få samme behandling på Poseidon-Klinikken.

”Alle, jeg kender, har bakket mig op om beslutningen; kolleger, venner, mine børn, familie og min frisør. ’Fedt, du har gjort det’, er meldingen fra alle kanter, og folk er faktisk ret imponerede over, at man slet ikke kan se, at hårene på forreste del af mit hoved er transplanterede”.

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se også