Hjem | En kolosal forandring

En kolosal forandring

– Det var et fotografi, der slog hovedet på sømmet for Anders fra København. Han var til familiefest, forårssolen stod ind gennem vinduerne, og der blev taget et billede, som foruroligede Anders.
”Jeg var i begyndelsen af 20’erne på det tidspunkt. Jeg havde da bemærket, at jeg ikke ligefrem gik rundt med en stor, kraftig manke, men denne dag gik det op for mig, at jeg faktisk havde hårtab. Man kunne simpelthen se min hårbund på det billede. Jeg var ved at blive tyndhåret!” fortæller Anders..

Han forsøgte først at løse problemerne med en paryk, men det var vanskeligt at have med at gøre, fordi han som aktiv fodboldspiller ofte svedte meget.

”Parykken var såmænd pæn nok, men det blev for meget med alt det lim, og det lugtede fælt, når jeg svedte.”

I dag er Anders 29 år og har fået foretaget en hårtransplantation på Poseidon-Klinikken.

”Det er noget af det bedste, jeg har gjort i mit liv. Jeg har altid været glad for mit hår, men i takt med, at der blev mindre og mindre af det, blev jeg mere og mere ked af det. Jeg var tyndhåret fra tindingerne om til baghovedet. Ikke skaldet, men gradvis mere og mere tyndhåret.”

Problemerne blev større og større for Anders, og da han en dag så en reklame for Poseidon-Klinikken på nettet, traf han en beslutning; han ville have gjort noget ved sit hårtab. Han læste både gode og mindre gode historier rundt omkring på nettet om hårtransplantationer, og han havde en iboende skepsis, som fyldte en del. Men en dag kontaktede han alligevel Poseidon-Klinikken.

”Jeg var inde for at tale med dem tre gange. Jeg ville være sikker på, at de var de rigtige. Efter den tredje samtale var jeg helt tryg ved tanken om at få en hårtransplantation.”

Anders fik transplanteret ca. 6000 hår.

”Det har skabt en kolossal forandring. Jeg var utålmodig de første måneder efter behandlingen. Jeg syntes ikke rigtig, at jeg kunne se forskal. Håret voksede langsomt ud, men efter tre måneder kunne jeg for alvor se resultatet, og det gjorde mig rigtig glad.”

Anders’ omgivelser har ikke rigtig bemærket, at han har fået transplanteret hår. Han er skolelærer, men selv ikke eleverne har kommenteret det nye look. Det er der en ganske særlig grund til.

”En måned før jeg skulle have min behandling på Poseidon-Klinikken blev jeg klippet helt plysset – næsten skaldet. Dette nye look vænnede mine omgivelser sig hurtigt til, og så fik jeg min transplantation, der voksede langsomt ud i løbet af to til tre måneder. Da håret var vokset langt, havde mine omgivelser glemt, hvordan jeg så ud tidligere. Jeg har faktisk kun fået en enkelt kommentar fra en god ven – og den var både positiv og opmuntrende.”

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se også