Hjem | Jeg ville forkæle mig selv

Jeg ville forkæle mig selv

– Kim begyndte så småt at miste håret, da han var i 20’erne. Omkring de 30 havde han høje tindinger, og som 45-årig var der ikke andet end små strå tilbage på issen.

– I en alder af 51 besluttede Kim sig for at få gjort noget ved sin næsten helt skaldede isse. Det var ikke, fordi han lige var blevet skilt og skulle gøre sig til over for kvinderne, og det var egentlig ikke, fordi han følte sig uattraktiv.

 Måske er jeg lidt forfængelig. Ligesom så mange andre. Og efter min skilsmisse havde jeg simpelthen bare lyst til at forkæle mig selv, fortæller Kim, der er ejendomsfunktionær i Brønshøj.

Kim gav sig til at undersøge markedet for hårtransplantation. Han besluttede sig for Poseidon-Klinikken, fordi de var gode til at dokumentere effekten af deres behandlinger, så Kim fik foretaget den første af tre behandlinger hvor han fik transplanteret 2000 hår fra nakke til isse.

På klinikken i København fik han efterfølgende to behandlinger. Ved den anden af disse fik han flyttet 4500 hår, og ved den tredje som blev lavet i februar 2016 fik han transplanteret 3000 hår. Så i alt har Kim fået transplanteret 9500 hår. De billeder der er vist her på siden er således vist efter anden behandling og Kims resultat vil blive endnu flottere når det endelige resultat af den tredje behandling er helt klar i starten af 2017.

– Jeg er virkelig glad for resultatet af mine behandlinger. Jeg havde jo ”rockerhår” i flere år, hvor jeg bare ragede det hele af, men i dag har jeg jo rigtig frisure.

Før Kim besluttede sig for at blive behandlet, mødtes han med en af Poseidon-Klinikkens læger i København. Han fortæller, hvordan han følte sig tryg lige fra det første møde.

Lægen var meget venlig og opmærksom. Der var god kontakt, og han fortalte mig meget detaljeret, hvad der var af muligheder i min situation. Det gav mig tryghed omkring klinikken, og selv om jeg var lidt spændt på det hele, så var jeg ikke i tvivl om, at det var det rigtige for mig.

I dag er Kim 54 år gammel. Hans to voksne døtre er stolte af deres flotte far, og de har hele tiden lyst til at røre ved Kims hårpragt, fortæller Kim med et smil.

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se også