Hjem | Nu kan jeg starte dagen med at være tilfreds

Nu kan jeg starte dagen med at være tilfreds

– Jeg orkede ikke tanken om et liv uden hår. Jeg er så glad for at jeg valgte en hårtransplantation på Poseidon Klinikken, siger Jacob (46).

Jacob forhørte sig flere steder om, hvordan han kunne bremse sit tiltagende hårtab, men der var ikke rigtig nogen eller noget, der kunne overbevise ham. Men da to af hans venner fik foretaget en behandling på Poseidon Klinikken, begyndte Jacob selv at overveje en hårtransplantation.

– Jeg blev imponeret over de fine resultater og blev hurtig overbevist om, at dette også var løsningen for mig. Og jeg gjorde det for min egen skyld. Min familie sagde, at de kunne lide mig som jeg var, men jeg var ikke selv tilfreds. Hårtabet blev mere og mere synligt, og det generede mig.

Jacob fortæller, hvor meget det betyder for ham at starte dagen med at være tilfreds med sit udseende foran spejlet. Han glæder sig over at se sit hår vokse og fortæller, at det transplanterede hår allerede var vokset tre til fire cm nogle få måneder efter behandlingen.

Som alle andre kunder på Poseidon Klinikken kan Jacob fortælle, at behandlingen var fuldkommen smertefri.

– Det kan lyde mærkeligt, men jeg mærkede faktisk ingenting. Der var en god og behagelig stemning på klinikken, og jeg følte mig i gode hænder hele vejen igennem.

Jacob’s behandling har kostet ca. 40.000 dkr,-

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se også