– Nu kan jeg starte dagen med at være tilfreds

Indsat i kategorien Hårtransplantation, Nyheter - Webmaster Redaktør


– Jeg orkede ikke tanken om et liv uden hår. Jeg er så glad for at jeg valgte en hårtransplantation på Poseidon Klinikken, siger Jacob (46).

– Det her gjorde jeg for min egen skyld. Familie og venner sagde at de kunne lide mig som jeg var, men jeg var ikke selv tilfreds. Hårtabet blev mere og mere synligt, og det generede mig, fortæller Jacob Sundberg.

– Jeg forhørte mig flere steder om hvordan jeg kunne undgå det tiltagende hårtab, men jeg blev ikke overbevist om noget før jeg mødte nogen som havde fået en hårtransplantation på Poseidon Klinikken. Jeg blev imponeret over det fine resultat de havde fået, og var ikke i tvivl om at dette også var løsningen for mig.

Jacob kan skrive under på at det ikke var smertefuldt at få en hårtransplantation:

– Det kan lyde mærkeligt, men jeg mærkede faktisk ingenting under selve behandlingen. Der var en god og behagelig stemning på klinikken og jeg følte at jeg var i gode hænder.

Det er vigtigt at starte dagen med at være godt tilfreds. Nu glæder jeg mig til mit morgenbad og se mig selv i spejlet bagefter. Jeg ser mit eget hår vokse. De høje tindinger der har plaget mig er væk. Det er en fantastisk følelse. Jeg er super tilfreds med resultatet, smiler Jacob og fortæller at håret var vokset tre-fire centimeter kun nogle få måneder efter hårtransplantationen.

Jeg har to venner som begge har fået en hårtransplantation på Poseidon Klinikken og når jeg så hvor gode resultater de havde fået var jeg ikke i tvivl om at jeg også skulle have min behandling på Poseidon Klinikken.

Adresse

  • Amerikavej 15B, 2. sal
    1756 København V

Åbningstider:

Alle hverdage fra kl. 9.00 – 17.00, aften åbent efter aftale og vi har også behandlinger og konsultationer i weekenderne.

Kontakt os

Følg os

Copyright © 2013-2018 Poseidon Klinikken