Hjem | Det var helt vildt det kunne lade sig gøre!

Det var helt vildt det kunne lade sig gøre!

– Thomas (40 år): “Jeg var så ked af den måde jeg tabte håret på, og håbede blot på, at komme til at se nogenlunde ud igen. Det er gået over AL forventning! Tak Poseidon!”

“Det var en tryg og fantastisk oplevelse – Tak Poseidon! At tage en beslutning om at få lavet en hårtransplantation er en kæmpe beslutning, det var det også for mig. Økonomien er en’ ting, men følelserne omkring det er noget helt andet. Vil det se ordentligt ud? Er jeg for forfængelig? Falder det af igen? Hvad siger folk om det? Disse spørgsmål stillede jeg også mig selv, så nervøsiteten var absolut tilstede! “, fortæller Thomas

 

“Men, – så kommer Poseidon Klinikken ind i billedet. Magen til professionel og behagelig behandling skal man lede længe efter. Jeg oplevede at min nervøsitet forsvandt og jeg følte mig tryg og sikker i hele forløbet. At jeg tog “springet” er den bedste beslutning jeg længe har taget! Jeg var så ked af den måde jeg tabte håret på, og håbede blot på, at komme til at se nogenlunde ud igen. Det er gået over AL forventning! Tak Poseidon!!!!!”

”Jeg kan anbefale alle der er ked af at de har tabt lidt hår, at tage en samtale med Poseidon. Tro mig, – du ender med at blive SÅ glad! Jeg vil gerne knytte en kommentar til personalet på Poseidon. Fra den første samtale følte jeg mig taget alvorligt og forstået. Det var enormt vigtigt for mig, så derfor en stor tak til personalet.”

Thomas hårtransplantation før og efter

“Sidst en tak til Poseidons læge, som med en helt vanvittig seriøs og professionel tilgang virkede som om, at det var liv eller død det handlede om…og det var det jo lidt for mig 😉 Lægens måde at håndtere alt fra de forberedende undersøgelser til selve udførelsen af indgrebet var uovertruffen!”.

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se også