Hjem | Jeg er ganske enkelt blevet et gladere menneske

Jeg er ganske enkelt blevet et gladere menneske

– Michael var 44 år gammel, da han besluttede sig for at få gjort noget ved sine høje tindinger og sit meget tynde pandehår. ”Jeg havde godt nok rundet de fyrre, og så er det jo meget normalt for mænd, at de oplever hårtab. Men jeg var simpelthen utilfreds med mit udseende, og det generede mig hver dag, at jeg så ud, som jeg gjorde”, fortæller Michael

Han havde overvejet hårtransplantation i nogle år, og en dag i 2015 besluttede han sig for at få gjort noget ved det. Michael kontaktede Poseidon-Klinikken for at få en snak om problemet.
”Det var en god oplevelse. De anbefalede mig at få transplanteret ca. 3600 hår fra nakken til forhovedet. Den var jeg med på, og i dag er jeg megaglad for resultatet. Det ser naturligt ud, og jeg kan sætte mit hår, som jeg vil. Jeg er ganske enkelt blevet et gladere menneske”, siger Michael med et stort smil.

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se også