Hjem | Jeg talte med min kone, og hun syntes, det var en god idé

Jeg talte med min kone, og hun syntes, det var en god idé

– Jeg havde egentlig ikke selv tænkt på at få gjort noget ved mit hårtab, men en dag så jeg tilfældigt en annonce for Poseidon-Klinikken på nettet. Det var et godt tilbud, og det gjorde mig nysgerrig.

– Peter (52) havde gennem de foregående år oplevet, at hans tindinger blev højere og højere, og at der gradvis var kommet en smule måne bagtil. Men han havde aldrig tænkt på at få en behandling, som den tilbydes på Poseidon-Klinikken.

 – Jeg så annoncen og talte jeg med min kone om det. Hun syntes, det var en god idé, og så ringede jeg ind til klinikken.

Peter kom til det obligatoriske formøde med Poseidon-Klinikken. Han havde en masse spørgsmål og oplevede at blive taget godt imod. Han følte sig tryg ved personalet og ved behandlingen, som de beskrev den.

Efter lidt betænkningstid fik Peter en aftale om behandling i begyndelsen af sommerferien 2013.

– De tog mit blodtryk, og de gik nænsomt til værks, da de barberede alt håret af mig. Så transplanterede de i løbet af fem til seks timer 3000 hår fra min nakkeregion til mine tindinger. Jeg oplevede ingen smerter og både læge og sygeplejerske var dygtige og meget informative både før og under transplantationen.

På spørgsmålet om, hvorvidt folk i Peters omgangskreds efterfølgende har kommenteret behandlingen og det ny look, siger han.

– Der er ingen, som har bemærket noget overhovedet. Jeg kom på arbejde ca. tre uger efter behandlingen. På det tidspunkt var mit hår vokset lidt ud, og mine kolleger bemærkede bare, at jeg da havde fået en god, kort sommerklipning. Så gik der lidt mere tid, og da mit hår havde sin normale længde, var der ingen, som lagde mærke til, at min hårgrænse nu befandt sig et andet sted end før behandlingen på Poseidon-Klinikken.

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se også