Hjem | Jeg bliver så glad hver gang jeg ser mig i spejlet

Jeg bliver så glad hver gang jeg ser mig i spejlet

– Prisen på en hårtransplantation er cirka den samme som prisen på en rigtig god to-ugers ferie under eksotiske himmelstrøg. Forskellen er, at jeg glæder mig over mit hår hver eneste morgen, når jeg ser mig i spejlet. En god ferie varer til sammenligning kun 14 dage.

Lars Rømer Bech er tidligere frisør med egne saloner i London. Han begyndte at tabe håret, da han var omkring 30 år. Hårgrænsen trak sig langsomt tilbage, og efter nogle år var han delvist skaldet.

“Panikken bredte sig lidt i mig. Det var jo tegn på alderdom. Det gik mig ret meget på. Fx når jeg var i svømmehallen, når folk tog billeder af mig, og hver morgen, når jeg skulle sætte mit hår.”

Lars har fået foretaget 2 behandlinger på Poseidon Klinikken den første i 2012 og den anden i 2017. I forbindelse med den første behandling var der fokus på at få fyldt hår i de områder hvor Lars havde tabt sit hår. Ved den anden behandling blev Lars hårlinje rykket lidt længere ned samtidig med, at der blev brugt hårsække på at skabe en større tæthed i det område hvor der var blevet sat hår ved den første behandling. Det er godt et år siden at Lars fik foretaget den anden behandling og derfor kan man nu se det endelige resultat af behandlingen. Lars er selv meget begejstret – han har nu fået sin hårlinje tilbage fra dengang han var yngre og tætheden er også blevet fantastisk.

Nedenstående er før-efter billeder fra 2. behandling:

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se også