Hjem | Det gik over al forventning

Det gik over al forventning

37-årige Lasse fra Nordsjælland begyndte fra 30-årsalederen så småt at blive tynd i tindingerne. Han gjorde, hvad han kunne for at sætte sit hår efter omstændighederne, så man ikke lagde mærke til hans hårtab, men han var alligevel irriteret.

”Det var da superbelastende, at jeg i så ung en alder hele tiden skulle tænke på, hvordan mit hår sad. Det var værst i venstre side, så jeg satte mit hår med skilning fra højre mod venstre, så man ikke kunne se, at den var lidt gal,” fortæller Lasse.

Hans mor er frisør, og hun anbefalede Lasse at besøge Poseidon-Klinikken, hvor hun kender klinikchefen. ”Min mor påstod, at hvis Rikke på Poseidon-Klinikken ville sige, at jeg kunne få et godt resultat, så kunne jeg roligt få gennemført behandlingen.”

Lasse havde hørt om hårtransplantation før, men han var bange for, at det ville se kunstigt ud. ”Jeg følte mig ret tryg ved situationen inde på klinikken. Lægen kiggede også nærmere på mig. Han var meget grundig. Han kiggede donorområdet, altså min nakke, godt igennem, og så analyserede han min isse og mine tindinger.”

Lasse fik i alt flyttet 4500 hår fra nakken til sine tindinger samt en lille smule til siden under tindingerne. ”Det gik over al forventning. Jeg var lidt øm i dagene efter behandlingen, men det var hurtigt overstået. Efter 14 dage var mit hår fem til seks millimeter langt, og der var slet ingen spor tilbage efter hårtransplantationen.”

Siden Lasse blev behandlet på Poseidon-Klinikken, er der ikke én eneste, som har bemærket noget nyt ved ham og det skyldes udelukkende, at resultatet er så naturligt. Ingen kan se, at jeg har fået lavet en hårtransplantation og ingen kan huske at jeg for kort tid siden havde høje tindinger. Det tager et års tid før man har det endelige resultat af behandlingen og derfor er der ingen der lægger mærke til at noget er forandret – fordi det hele sker gradvis. ”Der er ingen, der har sagt noget. Jeg har til gengæld anbefalet behandlingen til mange af mine venner og bekendte. Dem har jeg sendt i retning af Poseidon-Klinikken.”

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Se også