Hjem | Katrine var ked af sin høje pande.

Katrine var ked af sin høje pande.

Katrine var ked af sin høje pande.

Katrine var i slutningen af 20’erne da hun besluttede sig for, at få foretaget en hårtransplantation. Hun havde gennem hele sin ungdom været ked af, at hun var født med en ”høj pande”. Hun undersøgte mange forskellige muligheder og besøgte mange forskellige klinikker. 

Efter grundig overvejelse faldt valget på Poseidon Klinikken. De væsentligste årsager til at jeg til sidste ende valgte at få behandlingen udført på Poseidon Klinikken var, at jeg følte at de fra første dag var meget ærlige overfor mig. De prøvede ikke at sælge mig en vidunderbehandling men fortalte mig meget udførligt om hvad jeg skulle forvente. De var f.eks meget ærlige da de fortalte mig, at jeg skulle have 2 behandlinger med ca. et års mellemrum for at få en mere naturlig tæthed af det transplanterede hår. Årsagen var, at jeg ønskede at sænke min hårlinje med omkring 1½ cm – og der skulle således transplanteres hår til et område i min pande hvor der aldrig havde vokset hår tidligere. Lægen fortalte mig, at det ikke var muligt at sætte hårene så tæt som de naturligt sidder når de blev transplanteret. Han forklarede at hvis man satte hårsækkene alt for tæt ville man risikere, at de ”slog hinanden ihjel”. Derfor skulle jeg igennem to behandlinger – først en behandling der dækkede det nye område i panden med hår og dernæst en behandling der gav en større tæthed af hårene i området. 

Jeg er super tilfreds med resultatet og jeg syntes selv, at det ser 100% naturligt ud – selv min frisør har været meget overrasket og kunne slet ikke forstå at det kunne lade sig gøre at sætte hårene på en så naturlig måde ved en hårtransplantation.  

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Se også