Resultatet af min operation har været en kæmpe succes

Indsat i kategorien Før og efter - Webmaster Redaktør

– Alexander: “Jeg havde som formentlig mange andre mænd i deres bedste alder, længe set mine tændinger rykke længer og længer nord på.

Jeg havde derfor i længer tid været i behandling for hårtab med div. tabeletter og væsker, som har givet virkning – men ikke håret tilbage.”

 

Som følge heraf havde jeg gennem mere end to år undersøgt og læst alt hvad jeg kunne finde om hårtransplantationer, været til undersøgelse hos konkurrenter og også deltaget i arrangementer som gav mere informtion om processen, metoden eller hvad det nu kunne være.

I takt med at håret svandt, blev beslutningen mere og mere aktuel. Efter et arrangement hvor jeg fik fingrene i håret på en der havde fået det lavet, så var jeg klar til at tage skridtet – men hvor?

En hurtig søgning på nettet, viste et interview fra tv hvor Poseidon Klinikken havde en repræsentant inde og fortælle om dem og deres behandling, og hvis de tør stå sådan frem, så må de også kunne noget. Derfor skrev jeg til dem via. deres hjemmeside, og hurtigt vendte de tilbage og igen skulle jeg til samtale som jeg jo havde prøvet før hos konkurrenter.

Til første konsultation hos Poseidon mødte jeg Rikke som var super engageret og imødekommende, og hun viste mig selvfølgelig både det hår, som ikke var der mere og det hår som kunne komme i stedet (donorområdet). Endvidere kom Dr. Chronis ind, og tegnede på mine tindinger for at vise, hvor han ville lave en ny hårgrænse mm. Efter lidt snak frem og tilbage havde jeg to tilbud og to streger i panden, som hver symboliserede hvordan en ny hårgrænse kunne være og hvad økonomien bag lød. Alt det havde jeg dog prøvet før, så hvad gjorde Poseidon anderledes?

Jeg tror det var deres erfaring og ro som gjorde udslaget for mig, det føltes som at gå til tandlægen, jeg havde fornemmelsen af at de helt og aldeles vidste hvad de lavede og at det for dem ikke var noget stort indgreb, men blot et alm. og grundigt “tandeftersyn” – altså hverdags indgreb.

Jeg overvejede selvfølgelig mine to tilbud og valgt et, og da først valget var taget, så kunne det ikke gå stærkt nok, så jeg fik hurtigst mulige tid.

Endelig kom dagen. Jeg havde fået en morgen tid, og skulle derfor ind tidligt, klokken 07:30. Jeg var som en tikkende bombe af spænding.

Forløbet er helt lige til – man kommer ind, de fortæller hele programmet og man får god tid til at skifte tøj og gøre sig klar.

Og så skal man klippes – og nu ser jeg ikke fantastisk ud, uden hår på hovedet – men det var så fedt at få klippet håret af. Netop dér gik det op for mig at snart ville jeg have hår på hovedet igen, og samtidige med får man virkelig syn for sagen i forhold til hvor meget hovedbund der skal udfyldes.

Dernæst ligges man på briksen med ansigtet nedad og de begynder at bedøve donorområdet – jeg vil ikke lyve. Det gør lidt ondt i det tynde nakkeskind, men det er meget kortvarige og det hele værd.

Før man ved af det er det overstået – hårene er plukket og man bliver forbundet og får serveret en let frokost.

Efter frokost ligges man igen i briksen, og denne gang med formålet om at sætte hårene i. Igen bedøves området der arbejdes i. Endvidere har man nu mulighed for at følge lidt med på telefon eller spejl, og hvis man ikke er sart af sig kan man få nogle spændende billeder til at vise familie og venner.

Selv processen med at sætte hår i tager lang tid og efter nogen tid dør spændingen lidt ud, men her har man så mulighed for at se en film eller andet mens Dr. Chronis arbejder, og hele tiden er man særdeles tryg ved situationen.

Og endelig er man så færdig, og selvom de grundigt gennemgår det hele, så er det eneste man tænker “JEG HAR HÅR”, eller retter jeg har nogle små røde/gule prikker som bliver til hår.

Poseidon sender dog ikke en hjem sådan uden videre – de ved udmærket godt at man lige skal have tid til at se sig selv og beundre den nye spirende manke, så efter lige at lade en falde ned, så forklare de igen tålmodigt alle piller som udleveres, hvad man skal være opmærksom på de næste par dage. Igen sider man med fornemmelsen af at alt er under kontrol, og hvis man har spørgsmål eller er usikker på noget, så kan man bare ringe til dem.

Jeg fik sat mere end 4000 hår, og hvert eneste af dem var en god oplevelse hos Poseidon. Prisen og produkt hænger rigtig godt sammen, også selvom at Poseidon ikke er de billigste, og jeg ville ikke tøve med at vende tilbage til dem, hvis det skulle blive nødvendigt. Resultatet af min operation har været en kæmpe succes, og jeg vil anbefale enhver at tage en samtale med Poseidon.

Min oplevelse med Poseidon Klinikken var helt igennem perfekt og ligetil.

Adresse

  • Amerikavej 15B, 2. sal
    1756 København V

Åbningstider:

Alle hverdage fra kl. 9.00 – 17.00, aften åbent efter aftale og vi har også behandlinger og konsultationer i weekenderne.

Kontakt os

Følg os

Copyright © 2013-2018 Poseidon Klinikken