Hjem | Hårklinik København

Hårklinik København

Poseidon Klinikken er København førende hårklininik. Vi er eksperter i alle former for hårtransplantationer og råder over en af Europas dygtigste kirurger på området. På denne side kan du læse alt hvad du har brug for at vide om en behandling hos Poseidon Klinikken.

Stadigt flere danskere vælger at få lavet en hårtransplantation

I løbet af de sidste år er hårtransplantationer blevet stadigt mere udbredt. Det skyldes både, at man med en hårtransplantation kan dække tynde områder på hovedet, omkring munden og næsen samt ved øjenbrynene.

Behandlingerne er samtidig blevet flere og mere skønsomme. Derudover er der i dag langt mindre tabu forbundet med at få lavet kosmetiske behandlinger, hvilket også gælder hårtransplantationer.

Derfor henvender stadigt flere danskere sig i alle aldre til hårklinikker som Poseidon Klinikken for at få hjælpe til at få det udseende som de drømmer om.

Vores hårvækst har en stor indflydelse på vores udseende, og dermed påvirker et hårtab også vores selvværd. Vi ser det som vores vigtigste opgave at hjælpe alle vores kunder med at få det udseende, som de drømmer om.

Jeg gjorde det for min egen skyld.

SE JACOB’S OPERATION

Familie og venner sagde at de kunne lide mig som jeg var, men jeg var ikke selv tilfreds. Hårtabet blev mere og mere synligt, og det generede mig, fortæller Jacob Sundberg

Sådan forløber en behandling hos os

Hos Poseidon Klinikken anvender vi FUE-metoden til alle hårtransplantationer. Dette er den mest avancerede og skønsomme behandling der findes. Fordelene er, at der ikke skal bruges kirurgi og der efterlades ingen ar eller gener. Ved denne behandling transplanterer man én hårsæk ad gangen. På den måde kan man sikre et naturligt resultat.

Under hårtransplantationen bliver alle hårsække nøje udvalgt og analyseret. Det er således kun de bedste og stærkeste hårsække der bruges. Herved sikres et flot og naturligt resultat.

Herefter transplanteres de enkelte hår.

Håret som bruges til transplantationen tages fra særlige donorområder i nakken eller på siden af hovedet. Håret er her anderledes end andre steder på hovedet, hvilket gør, at de ikke falder ud.

I videoen ovenfor taler vores tidligere kunde Jacob, der fik foretaget en hårtransplantation for hovedsageligt at modvirke sine høje tindinger. I videoen kan du også se hvordan selve transplantationen bliver udført samt se Jacob’s store forvandling.

Erfaring fra mere end 5.000 behandlinger

Hos Poseidon Klinikken er vi ikke bange for at kalde os Danmarks bedste hårklinik. Vi har arbejdet med hårtransplantationer i mere end 10 år. I alt har vi gennemført mere end 5.000 behandlinger. Vi lægger stor vægt på at give vores kunder den bedste rådgivning og vejledning, så de altid ved, hvad de kan forvente. Vi er derfor ikke bange for at afvise personer, som vi ikke finder egnet til en behandling, hvis vi er sikre på, at resultatet ikke bliver godt.

Udover at lave behandlinger for vores egne kunder, så har vi også lavet mange efterbehandlinger igennem årene.

Vi ser i stigende grad at flere og flere danskere vælger at få lavet en hårtransplantation i udlandet. Det kan både være i Tyskland, Sverige og Tyrkiet, blot for at nævne nogle steder. Her er priserne ofte lavere end herhjemme. Men det er vigtigt at understrege, at det at lave en hårtransplantation i høj grad er et håndværk og derfor kan man ikke nøjes med at kigge på priserne.

Vi modtager med jævne mellemrum kunder, som har fået lavet en dårlig behandling i udlandet, som skal rettes til. Det er en dårlig oplevelse for kunden, både personligt og ikke mindst økonomisk. Du kan læse om en af disse cases på denne side, hvor vi hjalp Christian efter en mislykket behandling i Tyrkiet.

Vores læge er blandt verdens bedste

En af grundende til at vi godt tør sige, at vi er landets bedste hårklinik, er vores hårkirurg Dr. Minogiannis Polychronis.

Dr. Minogiannis Polychronis har udført mere end 5.000 hårtransplantationer og er en af de mest efterspurgte inden for sit felt i Europa.

Udover at vi har stor erfaring, så sætter vi også krav til at vores behandlinger altid skal udføres med det sidste nye udstyr, hvilket sikrer vores patienter det bedste og mest skønsomme resultat. Vi sætter vi krav til at vores læge skal udføre et bestemt antal behandlinger hver måned og år for både at kunne vedligeholde sine evner og forbedre sig.

Få hjælp til finansiering af din behandling

Vi kan på forhånd ikke give dig en eksakt pris på din behandling. Prisen for en hårtransplantation afhænger altid af, hvor mange hårsække du skal have transplanteret. Dette kan afhænge meget fra person til person og i sidste ende, handler det om, hvilket resultat du ønsker dig. Der kan derfor være stor forskel på om du skal have transplanteret hår til hovedet, hår til øjenbrynene eller til dit skæg.

En behandling kan derfor koste alt fra 35.000-50.000 kroner eller mere.  Uanset hvad prisen måtte ende på for dit vedkommende, så tilbyder vi en meget attraktiv finansiering af din behandling. Hos os kan du afdrage med kun 1099 kr. over en periode på f.eks. 36 måneder. På den måde bliver det noget nemmere at finde plads i budgettet til din behandling. Og vi garanterer dig, at det er alle pengene værd! Du kan læse mere om vores muligheder for finansiering på denne side.

Book din gratis forkonsultation i dag

Vi tilbyder altid vores kunder en gratis forkonsultation forud for alle behandlinger. Ved en forkonsultation vil du møde vores personale. Her vil vi også tale om din nuværende situation og dine forventninger til en eventuel behandling. Det er ikke alle, der nødvendigvis bliver godkendt til en hårtransplantation. Hvis dette skulle blive dig, vil vi dog hjælpe dig med at finde en anden løsning end en hårtransplantation på dit hårproblem.

GRATIS KONSULTATION

RING TIL OS

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Se også