Hårlinje transplantation

Hårlinjen er den grænse, hvor panden slutter, og hårvæksten begynder. Hårgrænsen ligger dog meget forskelligt fra person til person. En høj hårgrænse kan have en stor betydning for dit udseende og ikke mindst din selvopfattelse. Heldigvis er det i dag nemt at flytte din hårgrænse så du kan genvinde din tidligere hårpragt.

Hvorfor har nogle en høj hårgrænse?

Der er flere grunde til, hvorfor nogle mennesker har en højere hårgrænse end andre.

Placeringen af ens hårgrænse kan i mange tilfælde være arveligt betinget; det vil sige, at det er dine gener, der bestemmer hvor din hårgrænse skal gå.

I andre tilfælde skyldes en vigende hårgrænse naturlig aldring eller andre gange at man lider af hårtab. I begge tilfælde kan vi hjælpe dig med at genvinde din tidligere hårpragt med en hårlinjetransplantation.

Få det udseende du drømmer om

Ens hår og særlig ens hårlinje, betyder utroligt meget for både mænd og kvinder, og derfor er det helt naturligt at ønske at ændre, genskabe eller at bevare sin hårlinje af kosmetiske årsager.

For mange kan eksempelvis høje tindinger være en ting, der påvirker ens trivsel i dagligdagen, da man ikke har det udseende, som man føler sig tilpas med.

Med en hårlinjetransplantation kan vi sørge for at rykke din hårgrænse, så du får det udseende du ønsker dig. I modsætning til en hårlinjesænkning, hvor man fjerner en del af huden i panden for at rykke ens hårlinje fremad, så efterlader en hårlinjetransplantation ingen ar, da der ikke anvendes sting ved denne behandlingsform.

Hvordan foregår en hårlinje transplantation?

Hos Poseidon Klinikken anvender vi den revolutionerende behandlingsteknik FUE, follicular unit extraction, til at foretage hårlinje transplantationer. Det særlige ved denne behandlingsmetode er, at vi er i stand til at transplantere ét hår af gangen fremfor hele hårstriber.

Ved en hårlinjeoperation fjerner vi enkelte hårsække fra særlige donorområder i nakken og på siden af hovedet, hvor hårvæksten er kraftigere end mange andre steder på kroppen, hvorefter hårfolliklerne bliver placeret individuelt ved den ønskede hårgrænse. Ved en hårlinje transplantation bliver hvert enkelt hår analyseret af en sygeplejerske under et stereomikroskop, så kan de bedste hår bliver brugt. Dette bidrager til at sikre dig det bedst mulige resultat fremadrettet.

Ved at flytte ét hår af gangen sikrer vi et pænere og mere naturligt resultat for vores kunder, da vi øger sandsynligheden for at alle transplanterede hår vil vokse frem igen og bidrage til en kraftigere og mere naturlig hårvækst.

Gør det ondt?

Det korte svar er nej. Selve operationen foregår under lokalbedøvelse. Derfor vil kunne mærke et kort prik, når selve bedøvelsen bliver lagt. Efter indgrebet er overstået vil du ligeledes kunne mærke, at det strammer en smule i huden omkring donorområdet i dit baghoved eller på siden af dit hoved.

Det vil dog ikke være noget, der medfører gener eller hindrer dig på nogen måde efter behandlingen.

Hvor tidskrævende er behandlingen?

Selve behandlingen varer kun en enkelt dag. Transplantationen tager typisk 6-8 timer, hvilket betyder, at man som kunde kan tage hjem igen selvsamme dag. Derudover kan de fleste arbejde igen efter 3-4 dage og dyrke motion efter ca. 2 uger.

Hvem udfører hårlinjetransplantationen?

Poseidonklinikkens speciallæge og professionelle team er ekstremt erfarne og benytter altid de nyeste behandlingsmetoder på markedet. Vores læge er trænet til at udnytte instrumenternes præcisionskapacitet og kan derfor rekonstruere alt fra både hårhvirvler til hårgrænser.

Selve skægtransplantationen bliver udført af Dr. Minogiannis Polychronis, der er godkendt af den danske Sundhedsstyrelse til at udføre kosmetisk behandling. Forud for alle behandlinger vil der være en individuel vurdering af kundens egnethed for at sikre det bedste resultat forud for selve transplantationen.

Vi vægter kvalitet, professionalitet og ekspertise, hvilket sikrer at du opnå et naturligt og permanent resultat.

 

Vil du vide mere om hvordan vi kan hjælpe dig?

Udfyld kontaktfelterne nedenfor så kontakter vi dig snarest.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Adresse

  • Amerikavej 15B, 2. sal
    1756 København V

Åbningstider:

Alle hverdage fra kl. 9.00 – 17.00, aften åbent efter aftale og vi har også behandlinger og konsultationer i weekenderne.

Kontakt os

Følg os

Copyright © 2013-2018 Poseidon Klinikken